23.4 C
Sant Gervasi
| Diumenge 03 de juliol de 2022 |
Publicitat

Junts exigeix acabar amb la “discriminació crònica” a Sarrià-Sant Gervasi

El Jardí recull els desitjos dels grups polítics de Sarrià-Sant Gervasi pel 2022

Publicitat

Carta dels polítics per l’any 2022

Jordi Martí (Junts)

Des de Junts per Catalunya de Sarrià-Sant Gervasi demanem als Reis d’Orient un any nou sense covid i amb salut i feina per a tots els veïns dels nostres barris. Als bons desitjos tradicionals de pau i prosperitat cal afegir-hi el desig de més i millors oportunitats per als nostres joves i més i millors prestacions per a la nostra gent gran. Calen més serveis municipals per tenir les mateixes possibilitats de desenvolupament comunitari que tenen els veïns de la resta de districtes de la ciutat. 

Perquè això sigui possible, cal que el govern de la ciutat i el del districte reconeguin la manca d’inversions als nostres barris i encarin el final del mandat municipal amb decisions polítiques que reverteixin la discriminació crònica que patim en inversions i serveis. I a més, quelcom que no val diners: creure’s d’una vegada la participació i fomentar-la des del Govern, en tots els òrgans municipals i àmbits ciutadans. També fem nostres les reivindicacions i queixes expressades recentment per la Coordinadora d’AAVV de Sarrià-Sant Gervasi, que apunten a la paràlisi dels principals projectes demandats per les entitats als nostres barris i a la manca general d’inversions del Govern municipal al nostre districte. Ens referim als dèficits crònics en habitatge a preu assequible, als problemes de mobilitat, a l’excessiva accidentalitat als carrers i a la manca de places d’aparcament en algunes zones, així com a greus dèficits en equipaments culturals, esportius, socials i comunitaris finançats públicament. Tots aquests dèficits completen la llista de greuges del districte. 

Publicitat

Més enllà de les qüestions estrictament municipals, des de Junts per Catalunya també demanem als Reis d’Orient que l’esperit de l’1 d’Octubre i els anhels de llibertat de la nostra societat arribin a bon port al més aviat possible al nostre país.

En darrer terme, demanem als Reis d’Orient un canvi de cicle a l’Ajuntament el maig de 2023, amb un nou govern que governi per a tothom i enlairi el nostre districte allà on es mereix.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.