23.4 C
Sant Gervasi
| Diumenge 03 de juliol de 2022 |
Publicitat

La Clínica Mi Tres Torres, nou servei mèdic de la Lliga Hoquei Plus

La Lliga Hoquei + és una aposta de la Federació Catalana d'Hoquei per la integració de persones amb discapacitat intel·lectual

Publicitat

Salut

El Jardí

La Clínica Mi Tres Torres s’ha convertit en el nou servei mèdic oficial de la Lliga Hoquei Plus (+). Aquesta competició està dirigida a equips formats per persones amb discapacitat intel·lectual i pretén la inclusió d’aquest col·lectiu en el món de l’esport.

La Lliga Hoquei + és una aposta de la Federació Catalana d’Hoquei per la integració i per uns jugadors que tinguin l’oportunitat de tenir una lliga organitzada com en qualsevol altra categoria de l’hoquei, amb els mateixos drets i deures. Gabriel Masfurroll, president del Consell d’Administració de Clínica MI Tres Torres i de Fundació Alex, i Xavier Adell, president de la Federació Catalana d’Hoquei, han signat recentment l’acord segons el qual la clínica exercirà com a servei mèdic de la lliga.

“El naixement del meu germà Alex ens va fer viure el món de la discapacitat”

Publicitat

“Aquest acord significa molt per a mi, ja que uneix molts puntals de la meva vida. El naixement del meu germà Alex ens va fer viure el món de la discapacitat molt de prop i des de llavors tant des de la clínica com des de la Fundació, intentem implicar-nos en diversos projectes de compromís social. A més, com a jugador d’hoquei que vaig ser, el projecte adquireix gran rellevància, ja que sóc conscient de l’important que és preservar i millorar la salut dels esportistes “, afirma Gabriel Masfurroll, Conseller Delegat de Clínica Mi Tres Torres.

Xavier Adell (FCH) i Gabriel Masfurroll (Mi Tres Torres) signant l’acord © Clínica Mi Tres Torres

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.