Publicitat

La colla castellera de Sarrià crea la primera col·lecció de GIFs per Instagram

La diada de La Mercè (24 de setembre) serà la primera en què es podrà gaudir d'aquest recurs que ofereix la xarxa social Instagram

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Cultura

El Jardí

La colla castellera de Sarrià ha creat la primera col·lecció de GIFs (imatges animades) de temàtica castellera per a Instagram. En els primers GIFs que sortiran a la llum hi apareixen paraules com: Amunt; Força, Equilibri, Valor i Seny; i d’altres típiques del món casteller o de promoció interna de la colla impulsora. Tot i això, la comissió de disseny de la colla sarrianenca està treballant per oferir-ne més durant els propers mesos.

Promoció de la llengua catalana

Publicitat

Amb aquesta iniciativa la colla vol actualitzar i expandir el fet casteller a nous formats digitals, i promoure l’ús del català en l’entorn digital, on no hi ha massa contingut en aquesta llengua.

Publicitat

Es tracta d’una eina oberta a l’ús de tothom des de la funció “Històries” d’Instagram, buscant la paraula “castells” o “human towers“, en anglès. La diada de La Mercè, el 24 de setembre, serà la primera vegada en què es podrà gaudir d’aquest recurs que ofereix la xarxa social.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar