25.9 C
Sant Gervasi
| Dilluns 15 d'agost de 2022 |
Publicitat

Microconsultori de la Marta Royo: La Rita necessita una web

La web és l’aparador de tot projecte, de tot negoci

Publicitat

Articles d’Autor

Marta Royo Espinet, de Mosaiking Comunicació

La Rita era psicòloga i terapeuta de gestalt. La Rita tenia un neguit: tenia clar que per comunicar el seu nou projecte de coaching i psicoteràpia necessitava una pàgina web, però no sabia ni per on començar. Havia trucat al seu cosí informàtic sense saber què havia de tenir la web. El cosí li va dir que la hi faria durant les seves estones lliures, però que no patís que la hi faria i de franc.

Van passar uns mesos i la Rita no tenia web. El cosí en qüestió no havia tingut temps. La Rita ens llegia cada mes al #Microconsultori del Diari El Jardí i va tenir la bona pensada de trucar-nos. Estava una mica trasbalsada, ja que el més calent era a l’aigüera. Tenia el gabinet ja en marxa des de feia un parell de setmanes, però li faltava una part essencial per tot negoci de proximitat: la web. La web és l’aparador de tot projecte, de tot negoci. Tot i ser un negoci en què la difusió sovint és el boca orella, quan et recomanen una marca, sempre vas a buscar-la a “Sant Google”.

Publicitat

Què li proposaríem des de Mosaiking Comunicació? Li diríem que agafés paper i bolígraf i hi escrivís, primer de tot, qui era i què oferia. Per què ella i no la seva competència? Li aconsellaríem que relatés el seu argumentari i nosaltres l’ajudaríem a comunicar-ho de forma notòria i diferencial.

A Mosaiking Comunicació l’ajudaríem a posar-ho tot en solfa: definint l’esquelet de la web, els apartats i el contingut gràfic, així com el format, el concepte creatiu i el disseny gràfic.

Publicitat

Ja en són moltes, les “Rites” que han contactat amb nosaltres. Han agafat paper i bolígraf, han seguit les nostres indicacions i han obtingut una web amb tots els ets i uts.

A Mosaiking Comunicació les històries acaben bé. 

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a relatar la teva història. 

Mosaiking Comunicació, entre tu i la teva història.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.