18 C
Sant Gervasi
| Dimecres 22 de setembre de 2021 |
Publicitat

Obert l’11è Concurs de Fotografia del Farró

Les fotografies, de tema lliure o del barri del Farrò, s'han d'enviar abans del 19 de setembre

Publicitat
Publicitat

Cultura

El Jardí

L’Associació de Veïns i Comissió de Festes del Barri del Farró ha posat en marxa les bases de l’11è Concurs de fotografia del Farró – David Moragas.

En aquesta edició s’han fet alguns canvis, ja que no s’ha de portar la fotografia impresa sinó que es pot enviar per e-mail. Des de l’Associació imprimiran un mosaic amb totes les fotos per exposar-les.

La participació està oberta a tothom, i han de ser fotografies de tema lliure o del barri del Farró. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies per tema, que no hagin estat premiades en cap altre concurs ni tampoc publicades a les xarxes socials o web de l’autor.

Cada fotografia presentada s’haurà d’enviar individualment abans del 19 de setembre a aquest correu electrònic en format JPG, 30X40cm (vertical o horitzontal) a mínim 150dpi de resolució, en color o en blanc i negre.

A cada mail enviat amb la fotografia s’haurà de fer constar el presudònim -el mateix per a totes les fotografies presentades-, un títol -diferent per a cada fotografia-, tema al qual pertany la foto -lliure o Farró-, la localització en cas de ser el tema del Farró, i dades personals de l’autor com el nom i cognom, adreça, telèfon, correu electrònic i opcionalment l’usuari d’Instagram.

Pel qualsevol dubte, els interessats poden contactar a [email protected].

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.