26.3 C
Sant Gervasi
| Divendres 27 de maig de 2022 |
Publicitat

Què hi veus aquí?, per Marta Royo

"Una poma pot ser moltes coses: des d’una fruita fins a una marca. La importància de passar del producte a la marca"

Publicitatspot_imgspot_img
Publicitat

Opinió

Marta Royo

Una fruita; una poma vermella; compota de poma; una poma de Girona; sidra; un pastís Tatin, o potser la marca Apple? Què hi veus aquí?

Una poma pot ser moltes coses: des d’una fruita fins a una marca. La importància de passar del producte a la marca.

Publicitat

Només definint clarament els objectius estratègics del teu negoci, prenent com a base la diferenciació, per crear una imatge sòlida i dissenyar-ne una bona comunicació, aconseguiràs tenir la teva marca ben creada.

Aquí rau el valor com a marca. Pots ser una fruita (commodity), una poma Golden (me too), una poma de Girona (un me too amb marca pròpia), una compota de poma (amb un valor afegit), una ampolla de sidra (canviant l’ús del producte), un pastís Tatin (unes delicadeses) o un Apple (convertint la poma en un estil de vida).

Publicitat

Anem més enllà? La teva poma, a més a més, pot transmetre frescor, repte, seducció, descoberta, prohibició…

Tinguis un producte consolidat o de nova creació, aprofita aquest any, on tot segueix una mica aturat, per reflexionar sobre la teva marca, sobre el teu full de ruta. Pensa què vols ser, més enllà d’un producte indiferenciat.

Reflexiona sobre com diferenciar-te i convertir-te en una cosa diferent i, si pot ser, única. En allò que empatitzi amb la teva audiència. Un cop ho tinguis, caldrà que ho comuniquis i ho difonguis. I aquí també cal que siguis curós, per fer-ho d’una manera notòria i memorable.

Que la teva marca i la teva comunicació impactin i perdurin en el temps.

Si no saps com fer-ho, truca’m!

Marta Royo és publicista, economista i fundadora de Mosaiking Comunicació

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.