Dimarts 19, març 2024
13.3 C
Sant Gervasi
13.2 C
Sarrià
Publicitat

Què hi veus aquí?, per Marta Royo

"Una poma pot ser moltes coses: des d’una fruita fins a una marca. La importància de passar del producte a la marca"

Publicat el 15.2.2022 6:30

Opinió

Marta Royo

Una fruita; una poma vermella; compota de poma; una poma de Girona; sidra; un pastís Tatin, o potser la marca Apple? Què hi veus aquí?

Publicitat

Una poma pot ser moltes coses: des d’una fruita fins a una marca. La importància de passar del producte a la marca.

Publicitat

Només definint clarament els objectius estratègics del teu negoci, prenent com a base la diferenciació, per crear una imatge sòlida i dissenyar-ne una bona comunicació, aconseguiràs tenir la teva marca ben creada.

Aquí rau el valor com a marca. Pots ser una fruita (commodity), una poma Golden (me too), una poma de Girona (un me too amb marca pròpia), una compota de poma (amb un valor afegit), una ampolla de sidra (canviant l’ús del producte), un pastís Tatin (unes delicadeses) o un Apple (convertint la poma en un estil de vida).

Anem més enllà? La teva poma, a més a més, pot transmetre frescor, repte, seducció, descoberta, prohibició…

Tinguis un producte consolidat o de nova creació, aprofita aquest any, on tot segueix una mica aturat, per reflexionar sobre la teva marca, sobre el teu full de ruta. Pensa què vols ser, més enllà d’un producte indiferenciat.

Reflexiona sobre com diferenciar-te i convertir-te en una cosa diferent i, si pot ser, única. En allò que empatitzi amb la teva audiència. Un cop ho tinguis, caldrà que ho comuniquis i ho difonguis. I aquí també cal que siguis curós, per fer-ho d’una manera notòria i memorable.

Que la teva marca i la teva comunicació impactin i perdurin en el temps.

Si no saps com fer-ho, truca’m!

Marta Royo és publicista, economista i fundadora de Mosaiking Comunicació

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.