10.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 01 de desembre de 2022 |
Publicitat

Què té a veure la teva llar amb tu?

Existeixen preguntes que et pots fer sobre la teva llar i que si si te les fas també a tu, segur que hi trobes paral·lelismes

Publicitat

Opinió

Glòria Vilalta

Es diu que la llar és la teva segona pell (la tercera si comptes la roba). La llar és una part molt important de la teva vida: és on descanses, on t’alimentes, on convius amb els que estimes.

Publicitat

Aquests dies hem pogut evidenciar la importància que té. És important estar bé a casa, igual que és important estar bé amb un mateix. Si hem estat observant com ens sentim a la nostra llar, és possible que haguem pogut fer balanç també de com ens sentim amb nosaltres mateixos.

Publicitat

Després de visitar i estudiar moltes llars i de parlar amb les persones que les ocupen, he evidenciat el lligam i paral·lelisme que hi ha entre la llar i la persona. Ja només en termes de Feng Shui, se sap que cada zona de la casa representa una àrea de la vida: amics, fills, parella, objectius, abundància, salut, meditació i professió. Tal com tinguem aquella zona, tindrem probablement aquella àrea de la nostra vida.

Però a més a més del Feng Shui, hi ha altres coses que ens poden donar pistes. Em sorgeixen per exemple més preguntes:

–    Has escollit la teva llar?

–    Hi tens molt acumulat?

–    Hi tens ordre?

–    Hi tens un espai propi, només per a tu?

–    Canviaries alguna cosa? Per què no ho fas?

–    T’hi sents a gust? T’agrada ser-hi?

–    Què hi trobes a faltar?

–    Hi tens color?

–    Com la tens decorada? Què predomina?

–    Com està distribuïda?

–    Hi dorms bé?

–    Hi tens humitats, geopaties o electrocontaminació?

A priori, semblaria que són preguntes només per a la casa, però si te les fas també a tu, segur que hi trobes paral·lelismes. Està ben demostrat, per exemple, que l’ordre extern endreça la nostra ment. De la mateixa manera, les imatges o objectes que tens interaccionen amb tu, et donen la seva informació o energia.

I podem anar més enllà. Si no hi estàs a gust, pot ser que tampoc estiguis a gust amb tu. Si no tens un espai propi a la teva llar (en el cas, evidentment, d’una llar ocupada per més persones), potser és que et falta un espai propi també a la teva vida. Et convido a reflexionar-ho i a aplicar els canvis que creguis que necessites tu o el teu habitatge.

La teva llar és part de tu.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.