Tanatori No recull 3.500 signatures contra el tanatori a la parròquia Verge de la Pau

Esperen que el rector i l'Arquebisbat tinguin en compte l'oposició veïnal a aquest projecte

0
Recollida de signatures de la plataforma Tanatori No © Cedida

Societat

Carme Rocamora

La plataforma Tanatori No segueix mobilitzada contra el possible projecte de construcció d’un tanatori a la Parròquia Verge de la Pau, prop de la plaça Ferran Casablancas. Més enllà de les reunions que ha mantingut fins ara i la recollida de signatures que ha portat a terme els últims mesos, el cap de setmana del 20 de febrer els membres de la plataforma van aconseguir sumar un total de 3.500 signatures veïnals d’oposició a aquesta construcció.

Els impulsors d’aquesta oposició esperen que tant el rector com l’arquebisbat tinguin en compte “la forta oposició veïnal” que el projecte genera, segons han apuntat en un comunicat. En el mateix escrit expliquen que en les últimes setmanes han conversat amb molts veïns que coincideixen amb “la manca d’idoneïtat” de fer obres en aquesta parròquia -segons els veïns el rector vol acceptar que s’hi faci un tanatori per recaptar diners i reformar la parròquia- “quan hi ha unes instal·lacions molt adequades per a la trobada de la comunitat”. En aquest sentit insisteixen que el tanatori és innecessari: “Els diners d’un tanatori innecessari i que fa mal a molts veïns, es pretenen utilitzar per a unes obres també inoportunes que enderroquen espais que els parroquians estaven orgullosos d’haver ajudat a construir i que han aportat tant al desenvolupament de la comunitat. Hi ha un gran potencial per a desenvolupar una gran comunitat amb una proposta parroquial atractiva, que aportarà ingressos. No és coherent a més amb l’entorn d’inestabilitat econòmica que estem vivint”, afegeixen.

En les properes setmanes, la plataforma Tanatori No, seguint amb un pla d’acció definit a curt, mitjà i llarg termini, continuarà executant diverses accions per a informar els veïns i recollir signatures.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.