Publicitat

Tàrtar de tomàquet

spot_img

Publicat el 28.6.2017 17:00

Salut i nutrició

Marta Castells

Un tàrtar vegetal que a cap altre no ha d’envejar.

Publicitat

Ingredients:
7 tomàquets madurs
créixens i porradell per decorar

Publicitat

Per al condiment:
sal, pebre, oli d’oliva, 4 gotes de tabasco, 2 culleres soperes de xerès, 1 cullera petita de salsa Perrins, 1 cullera petita de mostassa antiga i 1 cullera sopera de porradell picat fi

Elaboració:

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, peleu-los i retireu-ne les llavors i la part aquosa. Trossegeu-ne la carn a làmines.
  2. Deshidrateu la carn dels tomàquets al forn amb un polsim de sal durant 90 o 120 minuts a foc molt baix.
  3. Un cop cuits, talleu-los ben petits i condimenteu-los.
  4. Decoreu-los amb els créixens i el porradell.

Nota: Al condiment hi podeu afegir ceba tendra, tàperes o cogombrets ben picats, al vostre gust

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Arrenca la campanya de vacunació: a qui li toca la de la grip, COVID-19 o totes dues

Salut fa una crida a reforçar la protecció de les persones més vulnerables abans que s’intensifiquin els virus respiratoris

Com assolir el benestar per a la gent gran a l’estiu?

Consells per adaptar les rutines a les altes temperatures

L’Alzheimer a través del gènere

Les dones presenten una prevalença més alta de demències, problemes crònics i discapacitats

Lecanemab, nou fàrmac per a l’Alzheimer: expectatives i realitat

Està previst que el medicament estigui disponible en el mercat farmacèutic català en menys de dos anys
spot_img

Un viatge inèdit pel món de les begudes pairals

Fra Valentí Serra presenta "Begudes pairals i conventuals", un recull de les begudes de la tradició mediterrània

Neix un nou club de cúrling… ara a Sarrià

Un grup de sarrianencs recull el guant del Cúrling Vallvidrera i crea un club; com no hi ha pista de gel on entrenar, discuteixen tàctiques al Bar Nou Patum

L’Institut Tècnic Eulàlia arrenca la celebració del seu centenari

Exalumnes, familiars i mestres es retroben en un emotiu acte que marca el tret de sortida a un any de commemoració

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí