Dijous 25, abril 2024
12.1 C
Sant Gervasi
12 C
Sarrià
Publicitat

Tàrtar de tomàquet

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Salut i nutrició

Marta Castells

Un tàrtar vegetal que a cap altre no ha d’envejar.

Publicitat

Ingredients:
7 tomàquets madurs
créixens i porradell per decorar

Publicitat

Per al condiment:
sal, pebre, oli d’oliva, 4 gotes de tabasco, 2 culleres soperes de xerès, 1 cullera petita de salsa Perrins, 1 cullera petita de mostassa antiga i 1 cullera sopera de porradell picat fi

Elaboració:

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, peleu-los i retireu-ne les llavors i la part aquosa. Trossegeu-ne la carn a làmines.
  2. Deshidrateu la carn dels tomàquets al forn amb un polsim de sal durant 90 o 120 minuts a foc molt baix.
  3. Un cop cuits, talleu-los ben petits i condimenteu-los.
  4. Decoreu-los amb els créixens i el porradell.

Nota: Al condiment hi podeu afegir ceba tendra, tàperes o cogombrets ben picats, al vostre gust

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.