Salut i nutrició
Marta Castells
Un tàrtar vegetal que a cap altre no ha d’envejar.
Ingredients:
7 tomàquets madurs
créixens i porradell per decorar
Per al condiment:
sal, pebre, oli d’oliva, 4 gotes de tabasco, 2 culleres soperes de xerès, 1 cullera petita de salsa Perrins, 1 cullera petita de mostassa antiga i 1 cullera sopera de porradell picat fi
Elaboració:
- Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, peleu-los i retireu-ne les llavors i la part aquosa. Trossegeu-ne la carn a làmines.
- Deshidrateu la carn dels tomàquets al forn amb un polsim de sal durant 90 o 120 minuts a foc molt baix.
- Un cop cuits, talleu-los ben petits i condimenteu-los.
- Decoreu-los amb els créixens i el porradell.
Nota: Al condiment hi podeu afegir ceba tendra, tàperes o cogombrets ben picats, al vostre gust