29.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 13 d'agost de 2020 |

Tàrtar de tomàquet

Salut i nutrició

Marta Castells

Un tàrtar vegetal que a cap altre no ha d’envejar.

Ingredients:
7 tomàquets madurs
créixens i porradell per decorar

Publicitat

Per al condiment:
sal, pebre, oli d’oliva, 4 gotes de tabasco, 2 culleres soperes de xerès, 1 cullera petita de salsa Perrins, 1 cullera petita de mostassa antiga i 1 cullera sopera de porradell picat fi

Elaboració:

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, peleu-los i retireu-ne les llavors i la part aquosa. Trossegeu-ne la carn a làmines.
  2. Deshidrateu la carn dels tomàquets al forn amb un polsim de sal durant 90 o 120 minuts a foc molt baix.
  3. Un cop cuits, talleu-los ben petits i condimenteu-los.
  4. Decoreu-los amb els créixens i el porradell.

Nota: Al condiment hi podeu afegir ceba tendra, tàperes o cogombrets ben picats, al vostre gust

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.