25 C
Sant Gervasi
| Divendres 01 de juliol de 2022 |
Publicitat

Tàrtar de tomàquet

Publicitat

Salut i nutrició

Marta Castells

Un tàrtar vegetal que a cap altre no ha d’envejar.

Ingredients:
7 tomàquets madurs
créixens i porradell per decorar

Publicitat

Per al condiment:
sal, pebre, oli d’oliva, 4 gotes de tabasco, 2 culleres soperes de xerès, 1 cullera petita de salsa Perrins, 1 cullera petita de mostassa antiga i 1 cullera sopera de porradell picat fi

Elaboració:

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, peleu-los i retireu-ne les llavors i la part aquosa. Trossegeu-ne la carn a làmines.
  2. Deshidrateu la carn dels tomàquets al forn amb un polsim de sal durant 90 o 120 minuts a foc molt baix.
  3. Un cop cuits, talleu-los ben petits i condimenteu-los.
  4. Decoreu-los amb els créixens i el porradell.
Publicitat

Nota: Al condiment hi podeu afegir ceba tendra, tàperes o cogombrets ben picats, al vostre gust

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.