Una mirada irònica i crítica sobre el món de l’art a Casa Orlandai

L’obra de David Espinosa gira entorn de la idea de representació i ruptura dels límits de la teatralitat qüestionant el fet escènic

0

Cultura

El Jardí

La Casa Orlandai ha programat per aquest divendres a les 20.00 hores un espectacle divulgatiu -amb entrada gratuïta- de David Espinosa, on s’explica què són les noves escenes i què ha impulsat el sorgiment dels formats teatrals més innovadors.

Es tracta d’una particular classe magistral sobre les arts escèniques multidisciplinàries, combinant la paraula amb la manipulació d’objectes, l’acció coreogràfica i el teatre d’ombres.

Un recorregut audiovisual per la història del teatre no convencional a Catalunya i la resta d’Europa, a través de les vivències d’un artista escènic, desde l’arribada de l’electricitat al teatre fins a l’era digital, desde Adolphe Appia i Adrià Gual a Carles Santos i la Fura dels Baus.

L’obra de David Espinosa gira entorn de la idea de representació i ruptura dels límits de la teatralitat, qüestiona el fet escènic i altera l’equació dels elements que la componen. Mantenint un esperit crític, carregat d’ironia, sobre la societat i el món de l’art, tracta en cada creació de desenvolupar un joc formal que sorprengui a l’espectador i li faci partícip en el visionat de l’obra, exposant amb cruesa els mecanismes i plantejaments del treball.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.