Publicitat
spot_img

Recepta amb records de la infantesa: arròs amb llet

Si no agrada la canyella, podem substituir-la per per vainilla o per anís

Publicat el 5.1.2023 6:30

Cuina i Nutrició

Eva Remolina (Amic)

Ingredients (per a 4 persones):
– 100 g d’arròs rodó (millor si és especial per a postres)
– 1 branca de canyella
– Canyella en pols
– 120 g de sucre (o al gust de cadascun)
– 10 g de mantega (opcional)
– 1 pell de taronja
– 1 pell de llimona (evitant la part blanca perquè no amargui)
– 1,250 litres de llet sencera.

Publicitat

Preparació:
– Rentarem bé l’arròs per a retirar el midó (fins que l’aigua deixi de sortir de color blanc).

Publicitat

– En una casserola, courem la llet juntament amb l’arròs, la pell de taronja i de llimona i la branca de canyella. Ho farem a foc mitjà-alt durant uns 10 minuts, transcorreguts els quals, baixarem a foc mitjà-baix per a continuar coent durant una mitja hora. És imprescindible anar controlant l’arròs i removent per a evitar que s’enganxia.

– Quan faltin uns 10 minuts de cocció, afegir el sucre i continuar removent.

– Quan estiguem a punt de retirar-ho del foc, podem opcional afegir la mantega si volem que ens quedi més melós.

– Un cop fet l’arròs, el distribuirem en bols petits i empolvorarem per damunt amb la canyella en pols. També podem decorar-ho amb trossets de la branca de la canyella.

Nota: Si no agrada la canyella, podem substituir-la per per vainilla o per anís.

spot_img
spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Recepta: crema de castanyes

Fàcil de fer i saborosa ara que -per fi- arriba el fred habitual de novembre

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars

Recepta de bescuit de carabassa en cinc passos

Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla

Cuina fàcil: bonítol amb ceba, patata i tomàquet

Aquesta fórmula de cocció al forn la podeu emprar amb d’altres tipus de peix
spot_img

Lucrecia: “Al Teatre de Sarrià interpretaré cançons que han marcat la meva trajectòria i han calat en els cors del públic”

El 29 i 30 de desembre l’artista cubana pujarà dalt de l’escenari del Teatre de Sarrià per celebrar els 30 anys de carrera amb un viatge musical carregat d’alegria, energia i molt sentiment

Abaixa la persiana Mota Descans, la matalasseria centenària de Sarrià

Des de 1848, la botiga familiar ha estat sinònim de qualitat i tradició dins del sector

Jo també vaig ser-hi

"Per què les psiquiatres i psicòlogues han de portar una bata blanca per passar consulta? No estan operant, ni curant una ferida, no corren el risc de tacar-se de sang. Aquesta bata marca una subtil, però contundent, diferència entre elles i jo: la raó envers la no raó": l'opinió de Maria Bascompte

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí