Publicitat

Recepta de bescuit de carabassa en cinc passos

Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla

Cuina i Nutrició

Eva Remolina (Amic)

Prepara un gustós pastís de carabassa en tan sols cinc passos.

Publicitat

 Ingredients (per a 10 persones)
– 300 g de Carabassa
– 250 g de Farina
– 250g de Sucre blanc o bru
– 3 Ous
– 1 sobre de Llevat en pols
– 1 Culleradeta d’Essència de Vainilla
– Sal
–  150 ml d’Oli

Publicitat

Preparació:
1. En una casserola amb aigua i una miqueta de sal, cou la carabassa durant uns 5 minuts i retira-la perquè es vagi refredant i ves preescalfant el forn a uns 180ºC..

2. Mentrestant, en un bol, bat el sucre amb els ous. Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa.

3. En un altre recipient, mescla la farina amb el llevat i després afegeix a la mescla.

4. Unta el motlle que vagis a utilitzar amb mantega i aboca la mescla.

5. Porta-la al forn i deixa-la durant uns 40 minuts aproximadament fins que el bescuit estigui esponjós. Per a això, pots ajudar-te d’un escuradents per a punxar fins a comprovar que surt totalment net.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar