Dimarts 05, març 2024
8.8 C
Sant Gervasi
8.7 C
Sarrià
Publicitat

Recepta de bescuit de carabassa en cinc passos

Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla

Publicat el 6.1.2023 6:30

Cuina i Nutrició

Eva Remolina (Amic)

Prepara un gustós pastís de carabassa en tan sols cinc passos.

Publicitat

 Ingredients (per a 10 persones)
– 300 g de Carabassa
– 250 g de Farina
– 250g de Sucre blanc o bru
– 3 Ous
– 1 sobre de Llevat en pols
– 1 Culleradeta d’Essència de Vainilla
– Sal
–  150 ml d’Oli

Publicitat

Preparació:
1. En una casserola amb aigua i una miqueta de sal, cou la carabassa durant uns 5 minuts i retira-la perquè es vagi refredant i ves preescalfant el forn a uns 180ºC..

2. Mentrestant, en un bol, bat el sucre amb els ous. Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa.

3. En un altre recipient, mescla la farina amb el llevat i després afegeix a la mescla.

4. Unta el motlle que vagis a utilitzar amb mantega i aboca la mescla.

5. Porta-la al forn i deixa-la durant uns 40 minuts aproximadament fins que el bescuit estigui esponjós. Per a això, pots ajudar-te d’un escuradents per a punxar fins a comprovar que surt totalment net.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.