22.5 C
Sant Gervasi
| Diumenge 19 de setembre de 2021 |
Publicitat

A instàncies del PDeCAT, el Govern actuarà per aturar la degradació de la Casa Tosquella

"A més llarg termini s’hauria d’incorporar al patrimoni municipal i destinar-ho a equipament públic"

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Notícies de Sant Gervasi

El Jardí

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha defensat el prec que ho reclama a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i que aposta també perquè aquest edifici modernista es pugui acabar incorporant al patrimoni municipal per destinar-lo a equipament públic

A instàncies del PDeCAT, el Govern municipal farà el que estigui al seu abast per a aturar la degradació de la Casa Tosquella. El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha defensat el prec que ho reclama a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i que aposta també perquè aquest edifici modernista es pugui acabar incorporant al patrimoni municipal per destinar-lo a equipament públic.

El Grup Municipal del PDeCAT ha presentat un prec a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat que reclama que el Govern de la ciutat faci el que estigui al seu abast per a aturar la degradació de la Casa Tosquella. Aquesta obra arquitectònica, construïda l’any 1889 per l’arquitecte Joan Caballé, forma part del patrimoni modernista de la ciutat.

Martí ha demanat al Govern fer gestions per intentar  frenar degradació de la casa Tosquella, protegida amb el màxim grau de catalogació, Bé cultural d’interès nacional (BCIN). “Hem d’evitar la degradació, que en  aquests moments és ja important ”, ha dit Martí, que ha afegit que a més llarg termini s’hauria d’incorporar al patrimoni municipal i destinar-ho a equipament públic, a un barri que té dèficit d’equipaments. El regidor ha assenyalat que les condicions per poder adquirir aquesta finca han canviat respecte anys enrere i actualment la propietat  estaria disposada al que abans no era possible.

El Govern ha acceptat el prec i Martí ha afegit que fora “bo que es pogués materialitzar el més aviat possible, potser en el proper mandat, i amb el suport de la Generalitat i també de la Diputació”.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.