10.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 01 de desembre de 2022 |
Publicitat

Assís reparteix 600 kits d’emergència per a persones sense llar

El centre ubicat a Sarrià vol repartir-ne a cada una de les 1.200 persones que dormen al carrer a Barcelona

Publicitat

Societat

El Jardí

Aquest dimecres el Centre Assís, ubicat a Sarrià i que treballa per a les persones sense llar, ha començat a repartir kits d’emergència per a les 1.200 persones que dormen al carrer a Barcelona.

Publicitat

Assís ha impulsat aquesta iniciativa tenint en compte que aquest col·lectiu no pot seguir correctament les recomanacions sanitàries durant l’estat d’alarma pel coronavirus, i de moment ja ha pogut fer 600 kits que repartiran a algunes entitats socials que donen servei a persones sense llar aquests dies. 100 kits seran destinats a dones i inclouen productes d’higiene femenina.

Publicitat

Cada kit inclou material indispensable per a una higiene i protecció bàsica per evitar contagis (mascareta, hidrogel desinfectant, guants, sabó…), l’essencial per poder seguir la majoria de les recomanacions sanitàries.

Davant la impossibilitat d’aconseguir mascaretes d’un sol ús, Assís ha posat en marxa una crida per l’elaboració de mascaretes de tela. Amb els materials, tutorials i recomanacions perequè siguin mascaretes totalment útils per a la situació actual, les persones voluntàries estan fent possible l’elaboració dels kits.

Crowdfunding

Amb la col·laboració d’aproximadament 200 persones i d’empreses com Werfen España, S.A.U, Consum S. Coop. V., CCEP Iberia (Coca-Cola European Partners), Gràfiques Baró, Amenities Hotels o entitats com la Congregació religiosa Darderas, s’ha arribat pel moment a la meitat de l’objectiu, aconseguint els 600 kits mencionats.

A més, per poder dur a terme la iniciativa, Assís ha posat en marxa un crowdfunding sota el lema #jocuidoiemcuido, amb la qual espera aconseguir els 30.000 € necessaris per que les persones sense llar puguin protegir-se davant aquesta pandèmia.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.