27 C
Sant Gervasi
| Diumenge 03 de juliol de 2022 |
Publicitat

Berlitz obre a la Bonanova el seu primer centre d’idiomes al món dissenyat per nens i adolescents

L’escola prepara joves d'entre 6 i 18 anys per afrontar exàmens oficials

Publicitat

Educació

El Jardí

El primer centre d’idiomes Kids & Teens de l’escola Berlitz a tot el món dedicat especialment a infants i adolescents, s’ha obert al barri de la Bonanova, concretament a la ronda General Mitre, 105, a tocar del carrer Mandri i al límit amb la zona nord del barri de Galvany. L’escola prepara joves d’entre 6 i 18 anys per afrontar exàmens oficials i ofereix la possibilitat de fer els seus cursos de manera presencial o a distància.

Des de la seva fundació l’any 1879, Berlitz ofereix classes d’idiomes per a totes les edats, però aquesta és la primera vegada que inaugura “un centre d’idiomes enfocat exclusivament a nens i adolescents”, explica Ginés Méndez, director general de Berlitz. “Qualsevol moment vital és bo per a aprendre un idioma, ja que això ens ajuda a conèixer altres cultures i exercitar el cervell”, afirma Ginés Méndez, però “durant la infància i l’adolescència es pot aprendre a un ritme sorprenent que obrirà als joves més portes de cara al futur”.

Publicitat

No és el mateix ensenyar un idioma a un nen, a un adolescent o a un adult, i per aquesta raó al centre Berlitz Kids & Teens s’utilitzen tècniques específicament dissenyades per a aquestes edats, combinant activitats dinàmiques amb els components més eficaços del seu mètode. “Ens aprofitem de la menor inhibició que l’alumne té en aquesta franja d’edat per a estimular i crear un ambient interactiu, productiu, i divertit, mentre anem construint les destreses que aplicarà en el futur”, explica Ginés Méndez.

Berlitz ofereix tant cursos per a nens, d’entre 6 i 11 anys, com per a adolescents, d’entre 12 i 18, en el nou centre de Barcelona. Les classes es poden fer tant en grup, com de manera individual.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.