Publicitat

Compota de fruita seca amb salsa tahina

Necessitareu aliments com orellanes, panses, poma seca o llavors de sèsam negre torrades per decorar

spot_img

Publicat el 2.2.2019 10:30

Cuina i Nutrició

Marta Castells

Ingredients:

Publicitat
  •     6 o 7 orellanes rentades i partides per la meitat
  •     Mitja tassa de panses rentades
  •     Mitja tassa de poma seca rentada
  •     Suc de poma, sal, anís estrellat, 2 c.s tahina, musli cruixent o llavors de sèsam negre torrades per decorar

Passos a seguir:

Publicitat
  1.     Poseu a estovar els tres primers ingredients amb suc de poma i un polsim de sal durant 2 o 3 h.
  2.     Coeu la fruita seca junt amb el suc de poma d’haver-los estovat i afegiu-hi mitja tassa més. Afegiu-hi l’anís estrellat i coeu-ho durant 30 o 40 minuts, tapat i a foc baix.
  3.     A mitja cocció, feu la salsa dissolent la tahina amb una mica de suc de poma de la cocció fins que quedi d’una consistència cremosa.
  4.     Presenteu la compota banyada amb la salsa i el musli o les llavors.

NOTA: si us heu quedat sense suc de poma de la cocció féu la salsa amb aigua.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

De suplements, plantes i espècies en l’embaràs

Els consells nutricionals de la dietista Anna Vilarrasa

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Propietats dels anacards

Entre d'altres, mantenen el sistema immunitari saludable i enforteixen els ossos
spot_img

Millores de l’accessibilitat a 4 punts dels barris de muntanya

Les actuacions es faran als carrers de Marmellà, Guerau de Liost, Claudi Sabadell i Roma

El cabusset: un ocell aquàtic que resideix tot l’any a Catalunya

És un excel·lent bussejador, ja que se submergeix durant 15-20 segons sota l'aigua i pot arribar fins a 20 metres per buscar aliment, petits peixos, nimfes d'insectes aquàtics i mol·luscs

Mediterràniament: el Quixot a Benidorm

"Si el Quixot visqués a la nostra època viatjaria sens dubte a Benidorm a la recerca de noves aventures. No se m’acudeixen moltes més ciutats al sud d’Europa on ell pogués demostrar tota la seva vàlua com a cavaller errant": l'escrit d'Aitor Romero

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]