29.6 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

Editorial 50

El Jardí arriba al número 50. És una fita. Quan vam iniciar aquesta aventura, a la tardor de 2014, vèiem difícil poder arribar tan lluny. I, de fet, s'ha de considerar que estem a les beceroles, que encara hem de madurar molt.

Publicitat

El Jardí

L’arribada de la primavera s’ha rebut amb algunes festes populars, que també ens han advertit dels dèficits ecològics que pateixen la ciutat i els barris de Sarrià i Sant Gervasi. L’esclat de la natura, del verd i de les flors, els gaudirem als carrers, jardins i parcs, sobretot en els dies de Setmana Santa, la diada de Sant Jordi o les fires locals de comerç. Però amb una mica de pluja, tan necessària, els paisatges serien més lluminosos.

El Jardí arriba al número 50. És una fita. Quan vam iniciar aquesta aventura, a la tardor de 2014, vèiem difícil poder arribar tan lluny. I, de fet, s’ha de considerar que estem a les beceroles, que encara hem de madurar molt. Ens hem fet un lloc als barris de Sant Gervasi i ara ho estem intentant també als de Sarrià, Tres Torres i Vallvidrera, on a poc a poc se’ns va coneixent. I la renovació que estem fent des de setembre, amb el pas a una cooperativa i la publicació d’un diari en paper i digital més ambiciós i participatiu, comença a donar els primers brots. Anem consolidant un periodisme local de qualitat, compromès amb els problemes i les esperances dels barris.

Publicitat

La legislatura municipal s’acaba. Aquests dies s’han celebrat els darrers consells de barri al districte, que han servit per fer balanç d’un mandat que, com tots, ha tingut els seus alts i baixos. Així, el Pla d’Acció de la Superilles de Sant Gervasi-la Bonanova és una esperança de futur. Sense posar en dubte la dedicació i compromís dels polítics que ens representen, cal denunciar de nou el dèficit en inversions a Sarrià-Sant Gervasi, un problema crònic que en aquest mandat s’ha aguditzat. Això no ho solucionarà cap partit en concret: caldrà el consens i el compromís ferm de la majoria de grups polítics per aconseguir un finançament més just per les necessitats dels nostres barris. Esperem que aquest sigui un dels temes de debat a la pròxima campanya electoral

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.