Dissabte 20, abril 2024
13.6 C
Sant Gervasi
13.6 C
Sarrià
Publicitat

Recepta vegana de cremós de cànem i canyella

Només has de seguir quatre senzills passos

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina Vegana

Marta Castells

Cremós de cànem i canyella, una recepta de la dietista Marta Castells.

Publicitat

Ingredients:

• Per a la llet de cànem: mig litre d’aigua, 50 g de llavors de cànem, un polsim de vainilla o 1 gota d’extracte de vainilla i un polsim de sal.

Publicitat

• 3 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)

• Canyella en pols i melassa de blat al gust

Elaboració:

1. Per elaborar la llet de cànem, bateu tots els ingredients fins que les llavors estiguin gairebé mòltes.

2. Barregeu la llet amb els altres ingredients (excepte la melassa) i coeu-ho remenant-ho constantment fins que espesseixi. Vigileu que no es formin grumolls.

3. Apagueu el foc i afegiu-hi la melassa. Remeneu-ho.

4. Serviu-ho decorat amb canyella en pols.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí