16 C
Sant Gervasi
| Dissabte 26 de setembre de 2020 |

Recepta vegana de cremós de cànem i canyella

Només has de seguir quatre senzills passos

Cuina Vegana

Marta Castells

Cremós de cànem i canyella, una recepta de la dietista Marta Castells.

Ingredients:

• Per a la llet de cànem: mig litre d’aigua, 50 g de llavors de cànem, un polsim de vainilla o 1 gota d’extracte de vainilla i un polsim de sal.

Publicitat

• 3 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)

• Canyella en pols i melassa de blat al gust

Elaboració:

1. Per elaborar la llet de cànem, bateu tots els ingredients fins que les llavors estiguin gairebé mòltes.

2. Barregeu la llet amb els altres ingredients (excepte la melassa) i coeu-ho remenant-ho constantment fins que espesseixi. Vigileu que no es formin grumolls.

3. Apagueu el foc i afegiu-hi la melassa. Remeneu-ho.

4. Serviu-ho decorat amb canyella en pols.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.