Societat
El Jardí
- El Tomás de Sarrià, guanyador d’un premi Barcelona Restauració 2018
- Els sarrianencs escullen el seu millor comerç (i no és el bar Tomàs
L’Ajuntament de Barcelona acaba de publicar la primera edició de la Guia de la Restauració de Barcelona, que recull els bars i restaurants que han guanyat els Premis Restauració Barcelona o han quedat finalistes en aquests guardons des que es van posar en marxa, el 2017, i fins ara.
En total, a la Guia 2024 de la Restauració de Barcelona, amb pròleg de l’actual alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, hi ha informació sobre un centenar de restaurants, classificats per districtes. De Sarrià-Sant, apareixen 11 locals.
El Tomás de Sarrià, guanyador del Premi Restauració Barcelona 2018 a la integració al barri, encapçala la llista de restaurants del districte, seguit per altres locals que han estat finalistes en edicions dels Premis Restauració Barcelona. Són el Bartreze (Sarrià), Chichu’s (Galvany), Vinogrado (Sarrià), Adobo (Les Tres Torres), Dos Torres (Les Tres Torres), Bodega Pàdua (El Farró), Vivanda (Sarrià), Bambarol (Galvany), Casa Joana (Sarrià) i La Xarxa (Galvany).

El llibre, amb textos en català, castellà i anglès, es pot aconseguir a la Sala Ciutat, la llibreria especialitzada de publicacions de l’Ajuntament de Barcelona, al carrer Ciutat, 2, a Ciutat Vella. El dia de Sant Jordi també estarà disponible a la paradeta que l’establiment tindrà al passeig de Gràcia a l’estand de publicacions de l’Ajuntament.
El sector de la restauració compta amb més de 10.000 bars i restaurants a tot Barcelona.