Publicitat

Espinacs a la catalana

spot_img

Publicat el 31.1.2017 13:30

Salut i nutrició

Marta Castells

‘Convidat massa atent al plat, altre cop no és convidat’

Publicitat

Ingredients:
– ½ quilo d’espinacs ben nets
– 1 grapat de panses estovades en aigua durant 15 minuts
– 1 grapat de pinyons torrats
– tamari, oli, pebre negre

Publicitat

Preparació:

Poseu els espinacs en una paella grossa i deixeu-los coure a foc viu fins que hagin tret tota l’aigua.

Abaixeu el foc i afegiu-hi unes gotes de tamari i les panses. Continueu remenant-ho.

Finalment, poseu-hi un rajolí d’oli, un polsim de pebre i els pinyons.

Remeneu-ho durant 3 minuts i serviu-ho calent.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Arrenca la campanya de vacunació: a qui li toca la de la grip, COVID-19 o totes dues

Salut fa una crida a reforçar la protecció de les persones més vulnerables abans que s’intensifiquin els virus respiratoris

Com assolir el benestar per a la gent gran a l’estiu?

Consells per adaptar les rutines a les altes temperatures

L’Alzheimer a través del gènere

Les dones presenten una prevalença més alta de demències, problemes crònics i discapacitats

Lecanemab, nou fàrmac per a l’Alzheimer: expectatives i realitat

Està previst que el medicament estigui disponible en el mercat farmacèutic català en menys de dos anys
spot_img

Miriam Reyes: de la poesia del cos a la memòria de Veneçuela

L'autora gallega participarà en el club de lectura de la llibreria de Santaló el 17 de novembre per presentar "La edad infinita"

El caqui: característiques i curiositats

Originari d'Àsia, aporta magnesi i potassi a l'organisme, i també nombroses vitamines que contribueixen al creixement dels ossos

Allà on el cel toca la ciutat: un viatge a l’Observatori Fabra

123 anys d’astronomia, meteorologia i història al cor de Collserola

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí