Publicitat

Gelat casolà d’almívar de llet

El procés d'elaboració és senzill perquè no necessitem cap eina especialitzada, i rapidíssim ja que en tan sols 10 minuts estarà llest

spot_img

Publicat el 10.8.2021 7:00

Cuina i Nutrició

Eva Remolina (AMIC)

Fresquet i amb pocs ingredients, així es fa un deliciós gelat de llet casolà. Si a més, afegim la nata i la llet en la seva versió lleugera, obtindràs unes postres que a més de riquíssimes no ens aportaran tantes calories extres. El procés d’elaboració és senzill (perquè no necessitem cap eina especialitzada) i rapidíssim, ja que en tan sols 10 minuts estarà llest.

Publicitat

Ingredients:

Publicitat

– 500 ml de nata
– 200 ml de llet condensada
– 2 cullerades soperes d’almívar de llet (o uns 50 g)

Elaboració:

En un bol aboquem la llet condensada i les dues cullerades d’almívar de llet i barregem fins a obtenir una crema homogènia. Retirem.

En un altre recipient muntem la nata amb ajuda d’unes varetes elèctriques o bé manualment. Una vegada muntada, afegim la mescla anterior. I anem removent acuradament amb moviments envolupants i suaus per a no perdre la textura i suavitat que ens aporta la nata muntada.

Una vegada llest, fiquem en un recipient al congelador durant tota la nit.
Abans de servir, treure uns 10 minuts abans del congelador i adornar amb xarop de xocolata.

Un consell…

Si volem que el gelat no cristal·litzi, existeix una solució. Procura que la nata estigui freda abans de muntar-la i que també ho estiguin tant les varetes o els utensilis que farem servir, com el bol. Per a això, introdueix-los en la nevera o en el congelador durant una estona.

A més fent el mateix procés i substituint l’almívar de llet per xocolata en pols o fruites, podrem degustar una infinitat de sabors i opcions al gust de tots.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars
spot_img

L’art d’insultar, per Aitor Romero

"Tampoc s’entén massa bé aquells que insulten en una llengua que el seu interlocutor no entén i es vanten de la seva audàcia. L’acció de l’insult requereix comprensió mútua i, per tant, és necessari utilitzar un codi que la víctima escollida pugui entendre perfectament"

Clàudia Sucarrat, veterinària: “No vaig aprendre a llegir fins que em van comprar una enciclopèdia d’animals”

Amb 32 anys, l'exalumna d'Orlandai ja en fa cinc que va obrir La Veterinària de Sarrià: en aquesta entrevista repassa el recorregut fet fins ara i els reptes de futur

La Comunitat de Sant Ildefons enceta un trimestre dedicat a la pau al cor de Galvany

Amb un seguit d'activitats, la Parròquia es reafirma com un punt obert de trobada per a la reflexió i l’esperança

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí