Publicitat

Gelat casolà d’almívar de llet

El procés d'elaboració és senzill perquè no necessitem cap eina especialitzada, i rapidíssim ja que en tan sols 10 minuts estarà llest

spot_img

Publicat el 10.8.2021 7:00

Cuina i Nutrició

Eva Remolina (AMIC)

Fresquet i amb pocs ingredients, així es fa un deliciós gelat de llet casolà. Si a més, afegim la nata i la llet en la seva versió lleugera, obtindràs unes postres que a més de riquíssimes no ens aportaran tantes calories extres. El procés d’elaboració és senzill (perquè no necessitem cap eina especialitzada) i rapidíssim, ja que en tan sols 10 minuts estarà llest.

Publicitat

Ingredients:

Publicitat

– 500 ml de nata
– 200 ml de llet condensada
– 2 cullerades soperes d’almívar de llet (o uns 50 g)

Elaboració:

En un bol aboquem la llet condensada i les dues cullerades d’almívar de llet i barregem fins a obtenir una crema homogènia. Retirem.

En un altre recipient muntem la nata amb ajuda d’unes varetes elèctriques o bé manualment. Una vegada muntada, afegim la mescla anterior. I anem removent acuradament amb moviments envolupants i suaus per a no perdre la textura i suavitat que ens aporta la nata muntada.

Una vegada llest, fiquem en un recipient al congelador durant tota la nit.
Abans de servir, treure uns 10 minuts abans del congelador i adornar amb xarop de xocolata.

Un consell…

Si volem que el gelat no cristal·litzi, existeix una solució. Procura que la nata estigui freda abans de muntar-la i que també ho estiguin tant les varetes o els utensilis que farem servir, com el bol. Per a això, introdueix-los en la nevera o en el congelador durant una estona.

A més fent el mateix procés i substituint l’almívar de llet per xocolata en pols o fruites, podrem degustar una infinitat de sabors i opcions al gust de tots.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars
spot_img

BCN en las Alturas: tot un èxit en la 30a edició

Durant els tres dies de fira, 6250 persones han passat per la Torre Bellesguard de la Bonanova

Torre Bernat i Creus: característiques i curiositats

Va ser projectada per Josep Masdéu Puigdemasa l’any 1906, per a l’empresa Bernat i Creus, els propietaris de la qual, Manuel Bernat Rovira i Joaquim Creus Grau, pintors i decoradors de professió, dirigien aquesta reconeguda firma ubicada al passeig de Gràcia

L’AV Bonanova i José Luis Lorente reben la Medalla d’Honor de Barcelona

L'associació que celebra 50 anys i el veí del Rectoret obtenen el reconeixement de Jaume Collboni, que destaca el "compromís" i "militància" dels guardonats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí