17.8 C
Sant Gervasi
| Dimecres 22 de setembre de 2021 |
Publicitat

Gelat casolà d’almívar de llet

El procés d'elaboració és senzill perquè no necessitem cap eina especialitzada, i rapidíssim ja que en tan sols 10 minuts estarà llest

Publicitat
Publicitat

Cuina i Nutrició

Eva Remolina (AMIC)

Fresquet i amb pocs ingredients, així es fa un deliciós gelat de llet casolà. Si a més, afegim la nata i la llet en la seva versió lleugera, obtindràs unes postres que a més de riquíssimes no ens aportaran tantes calories extres. El procés d’elaboració és senzill (perquè no necessitem cap eina especialitzada) i rapidíssim, ja que en tan sols 10 minuts estarà llest.

Ingredients:

– 500 ml de nata
– 200 ml de llet condensada
– 2 cullerades soperes d’almívar de llet (o uns 50 g)

Elaboració:

En un bol aboquem la llet condensada i les dues cullerades d’almívar de llet i barregem fins a obtenir una crema homogènia. Retirem.

En un altre recipient muntem la nata amb ajuda d’unes varetes elèctriques o bé manualment. Una vegada muntada, afegim la mescla anterior. I anem removent acuradament amb moviments envolupants i suaus per a no perdre la textura i suavitat que ens aporta la nata muntada.

Una vegada llest, fiquem en un recipient al congelador durant tota la nit.
Abans de servir, treure uns 10 minuts abans del congelador i adornar amb xarop de xocolata.

Un consell…

Si volem que el gelat no cristal·litzi, existeix una solució. Procura que la nata estigui freda abans de muntar-la i que també ho estiguin tant les varetes o els utensilis que farem servir, com el bol. Per a això, introdueix-los en la nevera o en el congelador durant una estona.

A més fent el mateix procés i substituint l’almívar de llet per xocolata en pols o fruites, podrem degustar una infinitat de sabors i opcions al gust de tots.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.