27.7 C
Sant Gervasi
| Dissabte 13 d'agost de 2022 |
Publicitat

L’Ajuntament demanarà aturar la licitació de les escoles de música municipals

Can Ponsic es veia afectada per la mesura i així ho va expressar en l'última Audiència Pública del Districte

Publicitat

Cultura

El Jardí

L’Ajuntament de Barcelona proposarà a la propera reunió del Consell Rector de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) aturar la nova licitació de les Escoles Municipals de Música i de les Arts de Can Ponsic, Can Fargues i Nou Barris per ampliar el diàleg amb les famílies. La reunió tindrà lloc el proper 24 de març.

El consistori plantejarà que el Consell Rector renunciï a la licitació en curs de les tres escoles municipals de música, tal i com estava previst de fer, i prorrogui els contractes i concessions actuals. En cas que el Consell Rector del dia 24 de març aprovi aquesta proposició, l’IMEB obrirà un espai de diàleg amb tots els actors implicats. L’escola de música municipal ubicada a Sarrià Can Ponsic, havia expressat la seva disconformitat amb la mesura en l’última Audiència Pública.

Publicitat

L’espai de diàleg hauria de servir per deliberar i debatre quina ha de ser la missió i funció social de les escoles de música públiques. La decisió de posposar la licitació, segons l’Ajuntament, s’ha pres a partir de les converses que el consistori ha mantingut amb diversos professionals i amb les famílies de les cinc escoles.

La voluntat és que sobre la base del resultat d’aquest diàleg, es procedeixi a convocar una nova licitació del servei públic d’escola de música a la tardor, que seria vigent a partir del curs 2021-22.

Esquerra aplaudeix la mesura

Publicitat

A través de les xarxes socials, la consellera republicana al Districte Mercè Amat ha celebrat la rectificació del Govern municipal.

https://twitter.com/merceb612/status/1235921253652926464?s=21

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.