Més de 200 joves projecten les ciutats del futur en el torneig de la FIRST LEGO League

Anima els joves participants a observar el creixement i l’evolució de les ciutats i les societats per ajudar a repensar els models establerts

0

Educació

El Jardí

El desafiament CITY SHAPER, el repte de la FIRST LEGO League d’aquesta temporada, arriba a La Salle-URL aquest dissabte, 22 de febrer, a partir de les 9 del matí. Els 30 equips i més de 200 joves d’ESO participants presentaran propostes innovadores per al desenvolupament de millors entorns urbans, advocant per ciutats més sostenibles des d’un punt de vista integral, en qüestions d’abast social, mediambiental, econòmic i tecnològic, entre d’altres.

La d’enguany és la 14ª temporada que la FIRST LEGO League fa parada a la Sala de Congressos de La Salle-URL, coincidint, aquesta vegada, amb el nomenament de Josep Miquel Piqué, director d’Internacionalització i Innovació de La Salle-URL, com a ambaixador a nivell espanyol de la iniciativa.

La FIRST LEGO League anima aquest any els joves participants a observar el creixement i l’evolució de les ciutats i les societats per ajudar a repensar els models establerts. L’esdeveniment constarà de dos grans moments. D’una banda, cada un dels 30 grups presentarà, en una mitja hora, el seu projecte d’innovació, el disseny del robot amb què participen i com ho vinculen tot plegat amb els valors de la FIRST LEGO League d’assoliment d’habilitats i competències científiques i tecnològiques, treball en equip i resolució de problemes del món real.

Paral·lelament, a la Sala de Congressos de La Salle-URL, tindrà lloc el torneig del joc de robots, en què cada equip participa amb un prototip creat pels propis participants. Un grup d’estudiants d’enginyeria de La Salle-URL s’encarregarà d’arbitrar les partides i professors del Campus exerciran com a jutges de les presentacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.