23.8 C
Sant Gervasi
| Dimecres 28 de juliol de 2021 |
Publicitat

Musica als parcs. El Trio Maians al Turó Parc

Publicitat
Publicitat

Notícies del barri

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

El Trio Maians al Turó Parc. Fotografia de Carma Rocamora
El Trio Maians al Turó Parc. Fotografia de Carma Rocamora

Cada any els espais verds de la ciutat s’omplen de música gràcies a la ini-ciativa de l’Ajuntament de Barcelona coneguda com “Música als Parcs”, un festival que se celebra des de fa ja més de 15 anys amb la intenció d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets en un ambient de natura com són els parcs de Barcelona, zones de convivència i lleure en aquesta gran ciutat.
El passat dimecres 22 de juny a les nou del vespre es va celebrar el primer, però no únic concert al nostre barri, exactament al Turó Parc. Va ser un concert de música clàssica resolt pel Trio Maians, format per Juan Songel al piano, Àlvar Rosell al clarinet i Lourdes Keykens al violoncel; tots tres joves estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya i amants de la música clàssica.
El vespre es va presentar amb un ambient agradable de nit d’estiu, amb una mica de vent que feia passar millor la calor característica d’aquesta època de l’any. Gairebé 150 persones van assistir al Turó Parc per escoltar aquest trio elegant i madur musical-ment que va regalar a la gent inter-pretacions de tres compositors de tres èpoques diferents, tot i que interrela-cionats per la influència d’estils entre ells: Beethoven, Brams i Rota durant una hora i mitja de concert.
Els veïns i altres vianants van poder gaudir d’una estona força agradable. El públic era variat: gent gran, joves i infants que ballaven al so de la suau música. Molt recomanable per a tots els gustos i també per gaudir d’estils com la música clàssica, moltes vega-des allunyada de la gent jove i d’altres sectors. És doncs, una bona aposta per acostar aquesta música a la gent i per donar a conèixer els joves intèr-prets.
Es pot consultar tota la programació a l’Agenda de El jardí, p 4-5, o al web: https://diarieljardi.cat/agenda-santgervasi/

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.