Publicitat

Pebrots del piquillo farcits de bacallà

Receptes d'Eva Remolina

Publicitat

Cuina

Eva Remolina (AMIC)

Ingredients

– 3 pebrots per persona aproximadament
– Bacallà dessalat (uns 100 g per persona)
– 2 cullerades de farina
– Oli
– Sal
– 1/2 ceba
– 1 gra d’all
– 300 ml de llet

Elaboració

Publicitat

En una cassola amb aigua, bullim el bacallà. Retirem, deixem refredar, tréiem les espines que puguin haver-hi i esmicolem.

Publicitat

En una paella amb oli, daurarem la ceba prèviament trossejada i el gra d’all. Quan ho tinguem daurat, afegirem el bacallà, la farina i mourem bé per a integrar-ho tot. Una vegada barrejat, anirem afegint la llet fins a formar la beixamel.

Tirem un polsim de sal i anem removent fins que la salsa s’espesseixi.
Amb la pasta resultant, farcirem els pebrots.

Ingredients per a la salsa

– 3 o 4 pebrots dels piquillo
– 250 ml de brou de peix
– 100 ml de vi blanc
– Sucre
– Sal
– 1/2 ceba.

Elaboració

En una paella amb oli ben calent, fregirem la ceba i una vegada daurada, afegirem una cullerada de farina. Removem.

Afegim el brou de peix i el vi blanc. Deixem coure fins que el brou i el vi s’hagin evaporat.

En el got de la batedora, triturarem el líquid de la paella juntament amb els pebrots trossejats i tornarem a coure tot en l’olla uns 10 minuts fins que lligui la salsa. Finalment, afegim una culleradeta de cafè amb el sucre i abocarem la salsa sobre els pebrots. Després, ja podrem servir.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar