Dijous 25, abril 2024
14.3 C
Sant Gervasi
14.2 C
Sarrià
Publicitat

Pebrots del piquillo farcits de bacallà

Receptes d'Eva Remolina

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina

Eva Remolina (AMIC)

Ingredients

– 3 pebrots per persona aproximadament
– Bacallà dessalat (uns 100 g per persona)
– 2 cullerades de farina
– Oli
– Sal
– 1/2 ceba
– 1 gra d’all
– 300 ml de llet

Publicitat

Elaboració

En una cassola amb aigua, bullim el bacallà. Retirem, deixem refredar, tréiem les espines que puguin haver-hi i esmicolem.

Publicitat

En una paella amb oli, daurarem la ceba prèviament trossejada i el gra d’all. Quan ho tinguem daurat, afegirem el bacallà, la farina i mourem bé per a integrar-ho tot. Una vegada barrejat, anirem afegint la llet fins a formar la beixamel.

Tirem un polsim de sal i anem removent fins que la salsa s’espesseixi.
Amb la pasta resultant, farcirem els pebrots.

Ingredients per a la salsa

– 3 o 4 pebrots dels piquillo
– 250 ml de brou de peix
– 100 ml de vi blanc
– Sucre
– Sal
– 1/2 ceba.

Elaboració

En una paella amb oli ben calent, fregirem la ceba i una vegada daurada, afegirem una cullerada de farina. Removem.

Afegim el brou de peix i el vi blanc. Deixem coure fins que el brou i el vi s’hagin evaporat.

En el got de la batedora, triturarem el líquid de la paella juntament amb els pebrots trossejats i tornarem a coure tot en l’olla uns 10 minuts fins que lligui la salsa. Finalment, afegim una culleradeta de cafè amb el sucre i abocarem la salsa sobre els pebrots. Després, ja podrem servir.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.