Publicitat

Política de proximitat; vocació de servei

Publicitat

Política al barri

Jordi Martí Galbis

Jordi Martí1Aquesta és la meva primera col·laboració amb El Jardí de Sant Gervasi, com a regidor-president del Consell del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. Ser regidor de l’Ajuntament de Barcelona, però especialment ser regidor del districte i del barri on has nascut, on has estudiat i on hi vius, és una experiència intensa i emocionant.

Publicitat

Crec fermament que la funció de l’electe local ha de fonamentar-se en la vocació de servei públic, i que ha de fer-se visible des de la proximitat. En aquest sentit, m’ha semblat important aproximar la nostra tasca als nostres barris i al nostre districte, també a través de la finestra oberta que suposen les publicacions locals, com El Jardí de Sant Gervasi, arrelades al territori i expressió autèntica de tot allò que passa als nostres carrers i protagonitzen els nostres veïns, entitats i empreses.

Publicitat

No són moments fàcils per la política ni pels servidors públics. Però només des de la política amb majúscules, i gairebé sempre des de la política de proximitat, es pot transformar la realitat més propera de la gent. Al nostre districte, i en especial a Sant Gervasi tenim, malgrat les dades estadístiques relacionades amb la renda per capita, la renda familiar disponible i altres indicadors socioeconòmics que es troben per sobre de la mitjana de la ciutat, molts dèficits i moltes necessitats, acumulades de molts anys de poca inversió de l’Ajuntament i d’altres administracions públiques. Una de les nostres feines durant aquest mandat municipal ha de ser doncs, ser reivindicatius a favor de les inversions en els equipaments que necessita el nostre districte, i alhora ser exigents amb el govern de la ciutat i del districte perquè els col·lectius i les persones més necessitades i vulnerables tinguin els serveis i les prestacions que necessiten i es mereixen.

Per fer-ho possible i canalitzar aquestes pretensions i necessitats del nostre barri i del districte tenim l’eina anomenada Programa d’Actuació del Districte 2016-2019 (PAD) que serveix per la planificació dels objectius i de les necessitats dels nostres barris i que cal elaborar des de la participació ciutadana en els propers mesos. Participem-hi doncs i siguem protagonistes, els veïns i veïnes de Sarrià – Sant Gervasi, del PAD que ha d’incloure totes les millores que necessita el nostre barri i el nostre districte. En tant que regidor-president del Consell del Districte de Sarrià -Sant Gervasi, i juntament amb l’equip humà format pels deu consellers i conselleres municipals de Convergència i Unió, ens posem a la disposició de tothom per fer avançar el nostre territori i per millorar en el possible la vida dels nostres veïns.

Jordi Martí Galbis és regidor-president del Consell del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, jmartig@bcn.cat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar