Publicitat
spot_img

Recepta de ‘Pop Cakes’ de Pasqua

Publicat el 21.3.2016 9:30

Nens i nenes del Casal Infantil de la Casa Sagnier

Ingredients:

Publicitat

– Galetes (tipus Maria)
– Crema de formatge per untar
– Xocolata de cobertura negra
– Fideuets de colors
– Pals llargs de punxonets

Publicitat

Comenceu trencant i aixafant les galetes dins un bol (amb les mans) fins que quedin en pols. Després afegiu una cullerada de crema de formatge per untar dins el bol on tenim les galetes triturades i ho barregeu tot bé fins que quedi una massa compacta i homogènia. Si cal, afegiu-hi més crema de formatge.

Amb les mans, agafeu una mica de massa i feu boles ben rodones de la mida d’una pilota de ping-pong. Després, punxeu un pal de punxonet a cada bola i les reserveu en una safata que posareu al congelador durant 30 – 45 minuts (perquè s’endureixin). Mentrestant desfeu la xocolata de cobertura i la deixeu refredar una mica a temperatura ambient per no cremar-vos.

Quan les boles estiguin dures, les traieu del congelador i les banyeu, una a una, a la xocolata de manera que quedin totalment recobertes. Haureu de deixar caure la xocolata que sobra, fent voltes i donant algun copet al pal de punxonet Després només us queda posar els fideuets de colors per sobre.

Per presentar el vostre fabulós plat, punxeu els ‘pop cakes’ en alguna safata (per exemple, tipus porexpan) perquè quedin drets i ho torneu a guardar uns minuts al congelador perquè quedin ben cruixents.

Presentación de PowerPoint

spot_img
spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Cinc berenars ideals per a després de l’escola

No és un àpat exclusiu dels infants, tothom que necessiti menjar a mitja tarda pot gaudir d’aquestes propostes

Els nens i els telèfons mòbils

"Les pantalles ens ajuden, està clar, però sovint en paguem un preu alt", per Glòria Vilalta

Pere Monje: “L’alta gastronomia s’ha democratitzat, és bonic”

Entrevista amb el director del Via Veneto, al carrer Ganduxer, un dels pocs restaurants al món que fa més anys que conserva una Estrella Michelin

Denunciat un home que ensenyava el seu penis a menors a Sarrià i els fotografiava d’amagat

Diverses famílies amb fills menors d'edat havien alertat els darrers dies de la presència d'aquest jove als jardins de Can Sentmenat i al parc de Joan Reventós
spot_img

Maria del Mar Bonet: “Vull que el concert de Nadal al Teatre de Sarrià sigui un missatge per desitjar pau al món”

La cantant mallorquina pujarà a l'escenari del teatre sarrianenc el 25 i 26 de desembre acompanyada de Borja Penalba amb clàssics del seu repertori combinats amb nadales

Lucrecia: “Al Teatre de Sarrià interpretaré cançons que han marcat la meva trajectòria i han calat en els cors del públic”

El 29 i 30 de desembre l’artista cubana pujarà dalt de l’escenari del Teatre de Sarrià per celebrar els 30 anys de carrera amb un viatge musical carregat d’alegria, energia i molt sentiment

Abaixa la persiana Mota Descans, la matalasseria centenària de Sarrià

Des de 1848, la botiga familiar ha estat sinònim de qualitat i tradició dins del sector

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí