13.8 C
Sant Gervasi
| Divendres 09 de desembre de 2022 |
Publicitat

Rodrigo Martínez-García (Valents): “Feina, seguretat i llibertat és el que han de resoldre els pressupostos”

"A Sarrià-Sant Gervasi cal protegir el patrimoni, aprofitar els espais i recursos infrautilitzats, una comissaria de districte i sobretot, més oferta d’habitatge"

Publicitat

Opinió

Rodrigo Martínez-García, Valents

Els tres principals problemes que haurien de resoldre els pressupostos són: feina, seguretat i llibertat

Publicitat

Concretem. Quan parlem de feina parlem d’impulsar l’activitat econòmica, d’atraure inversió i que siguin els sous i les rendes les que sostinguin a les famílies, molt abans dels subsidis i els ajuts. Aquest any tindrem inevitablement un important augment dels ingressos als comptes de l’Ajuntament, derivat de l’increment de la recaptació nacional. Aquesta és l’oportunitat perfecta per facilitar una mica més la vida del ciutadà, per augmentar la inversió i no la despesa. Que es potenciï l’activitat econòmica dels nostres autònoms i empreses, la presència de diferents agents econòmics i congressos a la ciutat així com l’atracció d’inversions i talent.

Publicitat

Quan parlem de seguretat, parlem de prendre’ns seriosament els problemes i no considerar-los percepcions. Cal proveir la ciutat d’efectius i eines. Això implica donar recursos a les forces de seguretat i actuar de manera contundent contra la delinqüència. 

Quan parlem de llibertat parlem que es doni a la gent la capacitat i les oportunitats per decidir. Per decidir si agafen el transport públic o el particular, a quin col·legi volen que estudiïn els seus fills, que decideixin a quin barri volen viure i que no sigui l’augment exponencial del preu de l’habitatge allò que els impulsi a viure fora de la ciutat. Els projectes urbanístics ideològics que dificulten més la vida del ciutadà no poden menjar-se el pressupost, en canvi, s’ha d’incentivar la construcció i la rehabilitació d’edificis, sense condicions ineficients, com la de la reserva del 30 % per lloguer social (només 8 pisos en 4 anys). Es tracta de donar facilitats i prioritzar la despesa perquè tothom a la ciutat tingui accés a un bé bàsic com és l’habitatge. 

Al districte ho tenim molt clar: protegir el nostre patrimoni, aprofitar els espais i recursos infrautilitzats, la comissaria de districte i sobretot, més oferta d’habitatge.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.