Dilluns 22, juliol 2024
24.1 C
Sant Gervasi
24 C
Sarrià
Publicitat

Jordi Vilà (Va de Cuina) planta cara al ramen amb una versió ‘street food’ de l’escudella

El xef del Vivanda i Premi Nacional de Gastronomia 2021 estrena a la botiga de Major de Sarrià l'escudella en got biodegradable per menjar al carrer

Publicat el 21.11.2023 11:00

Societat

El Jardí

El xef Jordi Vilàrestaurant Vivanda, a Sarrià, i Alkimia i Al Kostat, a Sant Antoni- acaba de llançar al mercat la versió street food (per menjar al carrer) de l’escudella, tal com ha avançat La Vanguardia. D’aquesta manera, vol combatre la febre pel ramen japonès amb un dels plats preferits dels catalans.

Publicitat

Normalitzar l’escudella i fer-la atractiva per als joves. Aquesta és la idea Escudella Street de Vilà al darrere del projecte, quan es va fer la següent pregunta: “I, si en comptes d’un plat per menjar a casa o en un restaurant, la servíssim en un got biodegradable que ens permeti gaudir-la al carrer, calentona?”.

Publicitat

Dit i fet, i a partir de la setmana entrant a la botiga propietat de Vilà a Major de Sarrià 130, Va de Cuina, es podrà aconseguir aquest menjar a un preu de 7,73 euros (tamany L) i 12,80 euros la mida XL.

https://www.instagram.com/p/Cz39nhiIwHC/

L’Escudella Street està cuinada durant 15 hores i entre els ingredients -carns ecològiques– hi ha el jarret, el pollastre, la careta i el morro de porc, la papada curada, la botifarra negra i blanca; també, patata, nap, pastanaga, col i cigrons, i no falta la pilota tradicional, que Vilà -Premi Nacional Gastronomia 2021- defensa feta amb pinyons i sense all!

Contingut relacionat:

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.