13.4 C
Sant Gervasi
| Dilluns 26 d'octubre de 2020 |

Coca de recapte

salut i nutrició

Marta Castells

Ingredients:
Per a la massa: 2 tasses de farina, un polsim de sal, aigua tèbia i oli
1 ceba vermella tallada a rodanxes
1 tomàquet pelat tallat a rodanxes
Picada d’all i julivert; tamari, oli i sal

Elaboració:
Escalfeu el forn a 200ºC.

En un bol gros, barregeu la farina, el polsim de sal i l’oli, fins que us quedi una textura semblant a les serradures. A poc a poc, aneu afegint-hi l’aigua i aneu-ho pastant fins que la massa no s’enganxi a les mans (pasteu-la poc). Aplaneu-la amb el corró i després punxeu-la amb una forquilla.

Poseu-la al forn durant 10 minuts o fins que quedi daurada. Traieu-la del forn i “impermeabilitzeu-la” amb unes gotes d’oli d’oliva calent.

Quan estigui freda, cobriu-la amb la ceba i el tomàquet, i gratineu-la uns minuts. Afegiu-hi la picada i torneu-la a gratinar amb un rajolí d’oli i vigilant que l’all no es cremi. Un cop feta, afegiu-hi unes gotes de tamari. Serviu la coca calenta.

Marta Castells és dietista, prashadam.cat

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.