Dimarts 23, abril 2024
13.6 C
Sant Gervasi
13.6 C
Sarrià
Publicitat

Coca de recapte

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

salut i nutrició

Marta Castells

Ingredients:
Per a la massa: 2 tasses de farina, un polsim de sal, aigua tèbia i oli
1 ceba vermella tallada a rodanxes
1 tomàquet pelat tallat a rodanxes
Picada d’all i julivert; tamari, oli i sal

Publicitat

Elaboració:
Escalfeu el forn a 200ºC.

Publicitat

En un bol gros, barregeu la farina, el polsim de sal i l’oli, fins que us quedi una textura semblant a les serradures. A poc a poc, aneu afegint-hi l’aigua i aneu-ho pastant fins que la massa no s’enganxi a les mans (pasteu-la poc). Aplaneu-la amb el corró i després punxeu-la amb una forquilla.

Poseu-la al forn durant 10 minuts o fins que quedi daurada. Traieu-la del forn i “impermeabilitzeu-la” amb unes gotes d’oli d’oliva calent.

Quan estigui freda, cobriu-la amb la ceba i el tomàquet, i gratineu-la uns minuts. Afegiu-hi la picada i torneu-la a gratinar amb un rajolí d’oli i vigilant que l’all no es cremi. Un cop feta, afegiu-hi unes gotes de tamari. Serviu la coca calenta.

Marta Castells és dietista, prashadam.cat

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.