12.3 C
Sant Gervasi
| Dijous 03 de desembre de 2020 |

Cruixent de corn-flakes

Corn-flakes, pinyons, panses, melassa i vainilla, els ingredients que necessitaràs per fer aquestes postres veganes

Cuina Vegana

Marta Castells

Ingredients:

  • 2 tasses de corn-flakes sense sucre ni fructosa
  • 3 cullerades de panses
  • 2 cullerades de pinyons torrats
  • Melassa d’arròs i vainilla en pols

Elaboració:

  1. Barregeu els tres primers ingredients i el polsim de vainilla en un bol.
  2. Escalfeu 3 cullerades de melassa en una paella i quan estigui líquida afegiu-hi els corn-flakes.
  3. Amalgameu bé els ingredients i poseu-los en un plat moll prement-ho amb les mans humides i deixeu que es refredi.
  4. Talleu el cruixent a trossos i consumiu-lo amb algun cremós.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.