Publicitat

Cruixent de corn-flakes

Corn-flakes, pinyons, panses, melassa i vainilla, els ingredients que necessitaràs per fer aquestes postres veganes

spot_img

Publicat el 2.6.2019 9:00

Cuina Vegana

Marta Castells

Ingredients:

  • 2 tasses de corn-flakes sense sucre ni fructosa
  • 3 cullerades de panses
  • 2 cullerades de pinyons torrats
  • Melassa d’arròs i vainilla en pols

Elaboració:

  1. Barregeu els tres primers ingredients i el polsim de vainilla en un bol.
  2. Escalfeu 3 cullerades de melassa en una paella i quan estigui líquida afegiu-hi els corn-flakes.
  3. Amalgameu bé els ingredients i poseu-los en un plat moll prement-ho amb les mans humides i deixeu que es refredi.
  4. Talleu el cruixent a trossos i consumiu-lo amb algun cremós.
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

El gingebre i els seus usos

És ideal per combatre les males digestions, fa augmentar l'energia i té funcions antisèptiques i disminueix el colesterol

Les ametlles tenen un efecte enfortidor i tonificant per a l’organisme

La manera tradicional de consumir-les és comprant-les amb closca i anar trencant només les que necessitem, perquè així es conserven millor

L’arròs integral

Hi ha al voltant de 120.000 varietats d’arròs, i cadascun té propietats i coccions específiques. Recomano menjar l’arròs de gra rodó a l’hivern i el de gra llarg o mitjà a l’estiu perquè les seves qualitats energètiques de cada un són diferents.

Pautes dietètiques per a la disfàgia

La disfàgia és un trastorn que es caracteritza per la dificultat de preparar i transportar els aliments de la boca fins a l’estómac
spot_img

El CE Europa, entre l’espasa i la paret per la norma de gespa natural a Primera RFEF

L’Ajuntament i el club proposen les pistes esportives de gespa natural de Can Dragó com a camp alternatiu en cas de no poder acabar la temporada al Nou Sardenya

Barcelona homenatja els alcaldes de l’etapa democràtica amb la Medalla d’Or 

Joan Clos, Jordi Hereu, Xavier Trias i Ada Colau reben la màxima distinció de la ciutat en un acte marcat per homenatges i alguna tensió

Poqueta cosa

El relat d'Elsa Corominas

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]