Dimarts 23, abril 2024
12.3 C
Sant Gervasi
12.3 C
Sarrià
Publicitat

Cruixent de corn-flakes

Corn-flakes, pinyons, panses, melassa i vainilla, els ingredients que necessitaràs per fer aquestes postres veganes

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina Vegana

Marta Castells

Ingredients:

  • 2 tasses de corn-flakes sense sucre ni fructosa
  • 3 cullerades de panses
  • 2 cullerades de pinyons torrats
  • Melassa d’arròs i vainilla en pols

Elaboració:

  1. Barregeu els tres primers ingredients i el polsim de vainilla en un bol.
  2. Escalfeu 3 cullerades de melassa en una paella i quan estigui líquida afegiu-hi els corn-flakes.
  3. Amalgameu bé els ingredients i poseu-los en un plat moll prement-ho amb les mans humides i deixeu que es refredi.
  4. Talleu el cruixent a trossos i consumiu-lo amb algun cremós.
Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.