Publicitat

Els arbres del Turó Parc

Publicitat

Turó Parc

Vista de l'estany a mitjan novembre de 2015, sense els grans pollancres, que es poden veure a la fotografia destacada, de novembre de 2014. Fotografies de Pau Farràs i Jesús Mestre
Vista de l’estany a mitjan novembre de 2015, sense els grans pollancres, que es poden veure a la fotografia destacada, de novembre de 2014.
Fotografies de Pau Farràs i Jesús Mestre

La calor exagerada d’aquest estiu, sobretot durant els mesos de juny i juliol, ha fet estralls en els arbres del Turó Parc. A finals d’estiu van caure alguns dels grans pollancres que hi havia entorn de l’estany, i Parc i Jardins es va veure obligada a intervenir davant del perill que suposa la caiguda d’alguns d’aquests arbres. A les fotografies es pot veure la situació, preses aproximadament des del mateix lloc però amb un any de diferència (la de dalt, el novembre de 2014 i la de sota el novembre de 2015), es constata la desaparició de l’espectacular filera de pollancres. I no han estat els únics arbres que s’han hagut de tallar: també ha desaparegut el garrofer centenari que hi havia a l’entrada del carrer Pérez Cabrero, un arbre catalogat d’interès local, alguns plàtans de la part alta i alguns altres exemplars de la zona baixa del parc. Afortunadament ningú ha pres mal i s’ha iniciat el replantat de nous arbres.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar