Dissabte 20, abril 2024
13.7 C
Sant Gervasi
13.7 C
Sarrià
Publicitat

Gelatina de fruites

Recepta vegana de gelatina de fruites decorada amb un toc final de nata de coco o crema de iogurt de soja

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina Vegana

Marta Castells

Ingredients

Publicitat

(per a 4 o 5 persones)

Publicitat

• 1 tassa de maduixots tallats a quadradets

• 1 préssec tallat a quadradets

• 2 c. s. de flocs d’agar-agar

• 2 tasses de suc de poma

• Sal

• 1 cullerada de suc de llimona

• 1 cullerada de ratlladura de llimona

• Melassa de blat o un altre

edulcorant (al gust)

• 1 c. p. de kudzú

• Per decorar: nata de coco o xarop d’atzavara amb ametlles torrades i triturades

Elaboració:

  1. Escalfeu el suc de poma amb els flocs d’agar-agar i un polsim de sal, i remeneu-ho fins que els flocs estiguin dissolts.
  2. A part, dissoleu el kudzú amb una mica de suc de poma.
  3. Quan els flocs estiguin dissolts, aboqueu-hi el kudzú. Remeneu-ho durant 2 o 3 minuts.
  4. Apagueu el foc i afegiu-hi els maduixots, el préssec, el suc de llimona, la ratlladura i la melassa.
  5. Remeneu-ho i poseu-ho en un motlle i deixeu-ho refredar.
  6. En el moment de servir, desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb la nata de coco o uns fils de xarop d’atzavara i les ametlles.

NOTA: Podeu substituir la nata de coco per crema de iogurt de soja.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí