27.1 C
Sant Gervasi
| Dimecres 18 de maig de 2022 |
Publicitat

L’institut Menéndez y Pelayo obre el seu pati durant un mes a l’estiu

Barcelona obre 18 patis escolars els mesos d'estiu per posar-los a disposició dels ciutadans com a espais de joc i ús públic

Publicitat

Escoles

El Jardí

Des del 24 de juny al 26 de juliol, el pati de l’IES Menéndez y Pelayo estarà obert a la ciutadania, totes les tardes de 17 a 20 h, de dilluns a divendres. Els nens i nenes que hi accedeixen ho faran sota la responsabilitat de les seves famílies o tutors legals.

L’acció forma part del programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, que té com objectiu optimitzar l’ús públic dels patis escolars, potenciar la seva vessant educativa i social, i oferir una alternativa de lleure en un context segur i de proximitat, fora de l’horari escolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars d’estiu, com és el cas.

Publicitat

Al llarg del curs, la xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen un total de 70 patis, situats als diferents districtes de la ciutat, que durant el passat curs escolar 2018/19 han gaudit de més de 215.000 usos. A Sarrià-Sant Gervasi en formen part les escoles Poeta Foix, Nabí, Dolors Monserdà-Santapau i l’IES Menéndez y Pelayo.

Aquesta iniciativa municipal compta també amb el suport d’entitats educatives i socials de la ciutat, la col·laboració dels districtes municipals i del Consorci d’Educació de Barcelona. A partir del 13 de setembre, els Patis Escolars Oberts al Barri tornaran al seu horari habitual.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.