25.9 C
Sant Gervasi
| Dilluns 15 d'agost de 2022 |
Publicitat

L’IQS ofereix conferències i classes gratuïtes durant el confinament

L'Institut Químic de Sarrià permet seguir les sessions a través de la seva pàgina web, després d'un registre gratuït

Publicitat

Educació

El Jardí

L’Institut Químic de Sarrià (IQS) està oferint durant el confinament per la covid-19 sessions en línia gratuïtes sobre química, màrqueting i administració, entre d’altres matèries. Es tracta de conferències i sessions obertes amb professors universitaris que continuaran al llarg dels pròxims mesos.

Les sessions es poden seguir a través de la pàgina web del centre després d’un registre previ gratuït, i estan impartides per professors de les dues facultats universitàries de l’IQS: IQS School of Management i IQS School of Engineering, així com també de la seva divisió de formació contínua, IQS Executive Education.

Publicitat

Aquestes sessions gratuïtes es van iniciar el passat 20 d’abril amb la formació del Dr. Carles Malet sobre els canvis socials i tecnològics que afectaran la forma en la qual vivim i treballem, i amb la sessió del professor Joan Marco sobre com continuar venent en temps de coronavirus. El dimarts 22 d’abril, la professora Isabel Molas va impartir una sessió sobre l’efectivitat de les reunions en línia com a nova competència comunicativa, i el divendres 24 d’abril, Alfons Cornella, fundador i president de Infonomia, va abordar en la seva classe temes tan actuals com la forma en què les organitzacions necessiten canviar a un nou sistema operatiu comercial, en el qual apareixerà una nova manera de comunicar-se amb els clients. Per últim, la professora Montse Castillo, experta en embalatge, va parlar en el seu torn sobre com assegurar la innocuïtat de productes i envasos alimentaris davant la covid-19, i el aquest dilluns Jordi Civit va impartir una classe sobre com l’àrea de compres és una palanca estratègica en la competitivitat de les companyies.

Pròximes sessions

El centre compta amb una extensa agenda de formacions en línia que es van actualitzant constantment en aquest calendari. Aquest dimecres 29 d’abril serà el torn de parlar de les ‘start-up’ amb la classe de Marc Rafat i el dijous 30 d’abril, Antoni Díaz Marot donarà consells pràctics per a la gestió d’un laboratori de qualitat en el context actual. A més, també aquest dijous el Dr. Jan Meyer parlarà de màrqueting viral en temps de la covid-19.

Publicitat

Durant el mes de maig, l’IQS continuarà impartint diverses sessions.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.