Publicitat
[adrotate banner="19"]

‘Nadie dice que esté loca’, al Teatre la Gleva fins el 27 de febrer

L'actriu Candela Antón fa un monòleg sobre l'amor i la crueltat en un muntatge visceral i rabiós sobre les relacions de parella

[adrotate group="1"]
[adrotate banner="28"]
[adrotate group="2"]

Cultura

El Jardí

Daniel Tollesson, dramaturg i director (“Nostalgia”) i Candela Antón, actriu (“Merlí”, “Polseres vermelles”, “Qüestió d’honor”) presenten aquest febrer al Teatre la Gleva, fins el diumenge 27, un muntatge visceral i rabiós sobre les relacions de parella: “Nadie dice que esté loca.” Un monòleg sobre l’amor i la crueltat; líric, brutal, calidoscòpic. El viatge a les entranyes d’una dona perversa, sanguinària; profundament imperfecta.

Publicitat[adrotate group="3"]

https://twitter.com/candeliousfang/status/1491022616672747521?s=20&t=DGVGDmZDc4ywwwRlnfnZVg

Publicitat[adrotate group="4"]

“Tot ha començat com de costum: Tomás torna a casa de matinada empestant a perfum barat. Amanda espera al seu retorn alcoholitzada. D’haver estat una nit com qualsevol altra, en sentir el «Mercedes» aproximar-se, hagués corregut al llit a fingir que dorm.
Però no aquesta nit. Aquesta nit es manté a l’espera. Anhela alguna cosa, no sap el què. Ella va on fa mal, és despietada i vol fer mal. Ell tracta de mantenir la dignitat mentre llepa les ferides de la seva sagnant masculinitat. Tot podria haver estat diferent. Però ja és tard. Tomás ha marxat amb un cop de porta i ella reflexiona donant voltes per l’habitació tractant de calmar els nervis: Per què a Tomás li fa fàstic la sang, però no la merda? Per què la crueltat s’ha tornat per a ella e l’única manera de manifestar amor? Per què l’oblit no és més que un altre vici, com l’alcohol, el tabac o el sexe brut? Com ha arribat fins a aquest punt de degeneració?”

[adrotate group="6"]
Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

No hi ha articles per mostrar