Reconeguts dos màsters de l’IQS al QS Business Màsters Rànquings

QS analitza l'ocupabilitat i el desenvolupament professional dels graduats, la relació entre el preu del programa i les possibilitats i projecció salarial

0

Educació

El Jardí

L’Institut Químic de Sarrià ha estat reconegut per tercer any consecutiu amb dos dels seus programes de màster pel QS Business Màsters Rànquings 2021, un rànquing que analitza diferents factors, entre els quals destaquen l’ocupabilitat i el desenvolupament professional dels graduats, la relació entre el preu del programa i les possibilitats i projecció salarial i altres aspectes com la diversitat dels participants. 

Màsters reconeguts

El Master in Global Entrepreneurial Management destaca especialment en “Value for money”, la mesura de valor que relaciona el preu de matrícula del programa amb aspectes relacionats amb el creixement salarial i la progressió professional esperada, i en el qual se situa en la posició 23, amb un 89,4% de rendiment. En la categoria “Alumni outcomes”, entesa com les sortides professionals; el programa se situa fins a 20 punts percentuals per sobre de la mitjana mundial.

Per part seva, el Master in International Marketing in a Digital Environment / Master in International Marketing & Sales Management també ha destacat en les sortides professionals, aconseguint també la posició 23 a escala mundial. Així mateix, la puntuació més destacada l’obté en la categoria de la diversitat dels seus participants, on supera en més d’11 punts percentuals a la mitjana de màsters.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.