20.3 C
Sant Gervasi
| Diumenge 19 de setembre de 2021 |
Publicitat

Cent anys de l’Escola Suïssa

Des de l'any 1924 es troba instal·lada a Sarrià-Sant Gervasi, on actualment forma 700 alumnes en 5 idiomes

Publicitat
Publicitat

Escoles 

El Jardí

L’Escola Suïssa ha celebrat aquest mes de juny els seus 100 anys de vida amb un acte on hi han assistit unes 2.500 persones, entre elles 1.000 exalumnes i exprofessors. També ha comptat amb l’assistència de Giulio Haas, l’ambaixador suís, Miquel Àngel Essomba, comissionat d’Educació, Infància i Joventut del Institut Municipal d’Educació, i Joan Manel del Llano, el conseller del Districte.

L’Escola Suïssa va començar a funcionar l’any 1919, quan un grup de membres de la colònia suïssa de Barcelona va fundar la Société de l’École Suisse de Barcelone en un petit local amb 12 alumnes, una professora i una directora. Des del 1924, l’Escola Suïssa es troba a Sarrià-Sant Gervasi i està considerada un col·legi internacional de barri.

Un centenari desprès, 700 alumnes reben una formació en 5 idiomes amb mètodes pedagògics moderns i en un entorn multicultural. El seu objectiu és formar bones persones que estiguin preparades per afrontar els reptes d’una societat cada vegada més exigent. Ara, l’Escola Suïssa es prepara per al segon segle de vida.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.