Publicitat

Recepta vegana de cremós de cànem i canyella

Només has de seguir quatre senzills passos

spot_img

Publicat el 2.2.2020 6:30

Cuina Vegana

Marta Castells

Cremós de cànem i canyella, una recepta de la dietista Marta Castells.

Publicitat

Ingredients:

• Per a la llet de cànem: mig litre d’aigua, 50 g de llavors de cànem, un polsim de vainilla o 1 gota d’extracte de vainilla i un polsim de sal.

Publicitat

• 3 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)

• Canyella en pols i melassa de blat al gust

Elaboració:

1. Per elaborar la llet de cànem, bateu tots els ingredients fins que les llavors estiguin gairebé mòltes.

2. Barregeu la llet amb els altres ingredients (excepte la melassa) i coeu-ho remenant-ho constantment fins que espesseixi. Vigileu que no es formin grumolls.

3. Apagueu el foc i afegiu-hi la melassa. Remeneu-ho.

4. Serviu-ho decorat amb canyella en pols.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars

Recepta de bescuit de carabassa en cinc passos

Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla
spot_img

Torna la cursa inclusiva d’Aspasim: Correm Junts 2025

La jornada se celebrarà el 26 d'octubre i demostrarà, una vegada més, que l'esport pot ser una eina d'inclusió i solidaritat

Nou fre a la Buenos Aires: la justícia torna a frenar l’expropiació i protecció

Després de més de cinc anys de lluita veïnal per preservar l'edifici i obrir-lo a la gent, torna a ser vigent la llicència per construir un hotel de luxe

“Viure l’espai públic”, un recull sobre el pas de la dictadura a la democràcia a Sarrià

Un grup de persones vinculades a Sarrià, i algunes que van viure aquests fets, s’han reunit per recollir informació i documentació; El Jardí en publica el llibre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí