Publicitat

Recepta vegana de cremós de cànem i canyella

Només has de seguir quatre senzills passos

spot_img

Publicat el 2.2.2020 6:30

Cuina Vegana

Marta Castells

Cremós de cànem i canyella, una recepta de la dietista Marta Castells.

Publicitat

Ingredients:

• Per a la llet de cànem: mig litre d’aigua, 50 g de llavors de cànem, un polsim de vainilla o 1 gota d’extracte de vainilla i un polsim de sal.

Publicitat

• 3 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)

• Canyella en pols i melassa de blat al gust

Elaboració:

1. Per elaborar la llet de cànem, bateu tots els ingredients fins que les llavors estiguin gairebé mòltes.

2. Barregeu la llet amb els altres ingredients (excepte la melassa) i coeu-ho remenant-ho constantment fins que espesseixi. Vigileu que no es formin grumolls.

3. Apagueu el foc i afegiu-hi la melassa. Remeneu-ho.

4. Serviu-ho decorat amb canyella en pols.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La canyella: propietats, usos i curiositats

En el camp de la medicina popular la canyella s’ha utilitzat contra els refredats i processos febrils, per alleujar els trastorns digestius i per deturar la diarrea

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars
spot_img

La castanyada 2025 a Sarrià-Sant Gervasi

La programació de totes les activitats barri a barri

Honorar, honorar-se, per Glòria Vilalta

"Honorant la meva vida honoro també els meus pares i els meus avantpassats. Això comporta no només agrair-los la vida, comporta també tenir-los presents i estimar-los, donar-los un lloc. Sigui en el cor o a casa, amb una fotografia"

Un viatge inèdit pel món de les begudes pairals

Fra Valentí Serra presenta "Begudes pairals i conventuals", un recull de les begudes de la tradició mediterrània

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí