Publicitat

Gelatina de fruites

Recepta vegana de gelatina de fruites decorada amb un toc final de nata de coco o crema de iogurt de soja

spot_img

Publicat el 27.7.2019 8:00

Cuina Vegana

Marta Castells

Ingredients

Publicitat

(per a 4 o 5 persones)

Publicitat

• 1 tassa de maduixots tallats a quadradets

• 1 préssec tallat a quadradets

• 2 c. s. de flocs d’agar-agar

• 2 tasses de suc de poma

• Sal

• 1 cullerada de suc de llimona

• 1 cullerada de ratlladura de llimona

• Melassa de blat o un altre

edulcorant (al gust)

• 1 c. p. de kudzú

• Per decorar: nata de coco o xarop d’atzavara amb ametlles torrades i triturades

Elaboració:

  1. Escalfeu el suc de poma amb els flocs d’agar-agar i un polsim de sal, i remeneu-ho fins que els flocs estiguin dissolts.
  2. A part, dissoleu el kudzú amb una mica de suc de poma.
  3. Quan els flocs estiguin dissolts, aboqueu-hi el kudzú. Remeneu-ho durant 2 o 3 minuts.
  4. Apagueu el foc i afegiu-hi els maduixots, el préssec, el suc de llimona, la ratlladura i la melassa.
  5. Remeneu-ho i poseu-ho en un motlle i deixeu-ho refredar.
  6. En el moment de servir, desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb la nata de coco o uns fils de xarop d’atzavara i les ametlles.

NOTA: Podeu substituir la nata de coco per crema de iogurt de soja.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

El gingebre i els seus usos

És ideal per combatre les males digestions, fa augmentar l'energia i té funcions antisèptiques i disminueix el colesterol

Les ametlles tenen un efecte enfortidor i tonificant per a l’organisme

La manera tradicional de consumir-les és comprant-les amb closca i anar trencant només les que necessitem, perquè així es conserven millor

L’arròs integral

Hi ha al voltant de 120.000 varietats d’arròs, i cadascun té propietats i coccions específiques. Recomano menjar l’arròs de gra rodó a l’hivern i el de gra llarg o mitjà a l’estiu perquè les seves qualitats energètiques de cada un són diferents.

Pautes dietètiques per a la disfàgia

La disfàgia és un trastorn que es caracteritza per la dificultat de preparar i transportar els aliments de la boca fins a l’estómac
spot_img

El pregó que hauria fet Anna Aguilar-Amat a la Festa Major de Sarrià

"Quan miro enrere sento orgull d’haver nascut i crescut en aquest barri. Per la convivència pacífica dins dels contraris, per la solidaritat i per la cultura compartida i les tradicions revisades"

Els Tabalers de Sarrià celebren 10 anys

Per celebrar l’ocasió, els Tabalers de Sarrià han convidat 10 colles d’arreu de Catalunya per compartir una trobada de percussió a la plaça de Pere Figuera i Serra, en el marc de la Festa Major de Sarrià, el pròxim 11 d’octubre

La Fundació Esmen celebra 35 anys al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies

L’entitat de Barcelona commemora el seu aniversari amb un acte cultural i comunitari el 10 d’octubre a Sarrià

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí