25.9 C
Sant Gervasi
| Dijous 19 de maig de 2022 |
Publicitat

IQS torna a la docència 100% presencial amb alumnes de primer grau i màster

Els estudiants hauran de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de classe, i tindran assignades les taules que podran utilitzar

Publicitat

Educació

El Jardí

IQS ha iniciat aquest dilluns el curs universitari amb el 100% de presencialitat d’alumnes de primer any de grau i d’estudiants de màster. El centre universitari ha desplegat un protocol d’actuació per a aconseguir que el retorn a l’ensenyament presencial sigui al 100%. A més, el centre universitari impartirà de manera presencial totes les sessions pràctiques en laboratoris i tallers.

Entre les mesures adoptades, IQS assegurarà una distància de 1,5 metres en tot el recinte. A les aules, els estudiants hauran de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de classe, tindran assignades les taules que podran utilitzar. L’ús de la màscara a l’aula serà obligatori durant tota la seva estada en el centre universitari.

Publicitat

El protocol establert pel centre universitari també contempla mesures per a altres espais d’estada habitual per part dels estudiants. En el cas de la biblioteca i la cafeteria s’ha reduït l’aforament; mentre que les aules d’estudi no estaran disponibles. En el cas dels punts d’informació, l’espai està separat per mampares. Igualment, IQS apel·la a la responsabilitat de tot l’alumnat que presenti símptomes compatibles amb la covid-19 perquè romanguin en les seves llars.

IQS aposta per mantenir les activitats universitàries de forma flexibilitzada

Publicitat

D’aquesta manera, IQS mantindrà el programa habitual que assegura la realització de les mateixes pràctiques en laboratori i la mateixa dedicació presencial a l’aula que en cursos anteriors per a assegurar el mateix nivell de qualitat.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.