17.8 C
Sant Gervasi
| Dimarts 17 de maig de 2022 |
Publicitat

Des del meu balcó

Busco la complicitat d'una mirada, una música, un senyalsolitud compartida i amagada entre els minuts d'un temps mort

Publicitat
Roser Díaz Martin
Roser Díaz Martin
Vaig cursar els meus estudis a les Teresianes del carrer Ganduxer i he viscut tota la vida al barri. Vaig llicenciar-me en Geografia i Història a la Universitat de Barcelona i tinc el curs d’adaptació pedagògica. He treballat durant 32 anys en el món de les mudances, on encara soc comercial. M’agrada la poesia i l’any 2009 vaig publicar el poemari Por tísoy, sé túpor mi. He guanyat diversos Jocs Florals, i el juny del 2018 vaig obtenir el segon grau de xinès per la Universitat de Pequín. També em dedico a fer estudis històrics d’edificis de Barcelona per presentar a l’Ajuntament. I com no, col·laboro amb El Jardí des del juny del primer any que va sortir.

Poesia

Roser Díaz

Parlo amb la llum que m’acotxa riallera,
envejo la llibertat dels ocells, a pam del cel, a pam del sol.
Busco la complicitat d’una mirada, una música, un senyal
solitud compartida i amagada entre els minuts d’un temps mort.

Avui com ahir, el vent mou l’arbre, el semàfor canvia de color,
a la vorera deserta, el silenci s’erigeix com un amo poderós.
La vida presonera i custodiada amb els barrots invisibles de la por
l’amenaçava invisible, però ferma, té la clau del cadenat de la il·lusió.

Publicitat

Des del meu balcó trenco les hores
enfonsant-me en un temps ple de tristor.
Algú parla, algú crida, algú resa,
implorant a un Déu sord, muda oració.

Quan la vida i la mort freguen les cares
i es troben en el mateix corriol,
quan la sort decideix qui ha de viure
llavors ploro, des del meu balcó.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.