26.4 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

La Cançó de Pau sona al Tibidabo en favor dels drets dels infants

El parc d’atraccions ha celebrat la 23a edició d’aquesta cançó solidària en favor d’UNICEF

Publicitat

Cultura

El Jardí

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha estat l’escenari de la 23a edició de la Cançó de Pau, una festa solidària que té l’objectiu de potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, amb un cant en favor de la Pau al món.

Durant el divendres 27 de desembre, les parelles formades per un adult i un nen o nena, fins als 14 anys, han pogut accedir gratuïtament al Parc, entrant abans de les 11.30 h del matí i aportant una donació de 2 € per persona en favor d’UNICEF. Els nens i les nenes que han visitat el Parc han pogut escriure textos al Llibre de la Pau del Tibidabo, que els ambaixadors de Pau han llegit de manera pública com a missatges de pau al món.

Cartell de la festa ©UNICEF Catalunya
Publicitat

A la jornada han participat, com a ambaixadors de Pau, Albert Batlle, regidor de Sarrià-Sant Gervasi i president de PATSA, Anna Folch, presidenta del comitè Català d’UNICEF, Andreu Sànchez, director de Produccions Artístiques a la Carta, i la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz.

Renovació del conveni del Parc amb UNICEF

El Parc d’Atraccions Tibidabo va signar, el 2012, un conveni de col·laboració amb UNICEF que aquest any s’ha renovat, refermant així l’aliança entre les dues entitats. L’acord té com a objectiu continuar impulsant el coneixement de la societat sobre els Drets dels Infants i contribuir als programes de supervivència, educació i protecció d’UNICEF arreu del món.

Albert Batlle, fent d’ambaixador de Pau ©Parc d’Atraccions Tibidabo
Publicitat

Foto de portada de la notícia: MateoPhoto

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.