Publicitat

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars

spot_img

Publicat el 2.5.2023 23:07

Cuina

Eva Remolina (AMIC)

Cuinar peixos sencers al forn és molt senzill i ràpid, s’utilitzen pocs ingredients i sempre obtenim un resultat espectacular. Encara que el llobarro és un dels millors peixos per a fer al forn, ens quedarà igualment de saborosa aquesta recepta amb altres peixos similars com l’orada, el salmó o la corbina.

Publicitat

Ingredients (per persona):

Publicitat

1 llobarro fresc
2 cebes tallades a tires
2 tomàquets tallats a tires
1 pebrot vermell tallat a tires
1 llimona tallada a rodanxes
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
Herbes provençals

Preparació:

Preescalfa el forn a 200 graus 
Renta el llobarro, Salpebra-ho i col·loca-ho en una safata per al forn (opcional, posar-ho sobre un llit de rodanxes de patata).
Fica-li per dins algunes rodanxes de llimona.
Després, tapa-ho amb les cebes, els tomàquets i el pebrot vermell tallat a tires.
Per últim, espolvoreja les herbes provençals per sobre dels vegetals i el peix.
Afegeix una mica d’oli d’oliva i fica la safata al forn durant uns 20 minuts aproximadament, o fins que estigui ben cuit.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Recepta de bescuit de carabassa en cinc passos

Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla

Recepta amb records de la infantesa: arròs amb llet

Si no agrada la canyella, podem substituir-la per per vainilla o per anís
spot_img

Neix un nou club de cúrling… ara a Sarrià

Un grup de sarrianencs recull el guant del Cúrling Vallvidrera i crea un club; com no hi ha pista de gel on entrenar, discuteixen tàctiques al Bar Nou Patum

L’Institut Tècnic Eulàlia arrenca la celebració del seu centenari

Exalumnes, familiars i mestres es retroben en un emotiu acte que marca el tret de sortida a un any de commemoració

El becplaner: característiques i curiositats

És un migrador regular, més comú al pas de tardor que al de primavera, però escàs al nostre territori. Es pot veure durant tot l'any, a zones d'aiguamolls al llarg de tota la costa, ja que existeixen exemplars estiuejants i també hivernants, tot i que no cria al nostre país

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí