22.7 C
Sant Gervasi
| Diumenge 26 de setembre de 2021 |
Publicitat

Obre el pati escolar del districte per a l’entreteniment d’infants i joves durant l’estiu

El pati de l'Institut Menéndez y Pelayo (Via Augusta, 140) obre les seves portes cada tarda els mesos de juliol i agost, amb mesures de seguretat

Publicitat
Publicitat

Societat

El Jardí

Des d’aquest dimecres i fins a finals d’agost, en horari diari de tarda de 17.30 a 20.30 h, el pati de l’Institut Menéndez y Pelayo (Via Augusta, 140) obre les seves portes en el marc del programa de ciutat dels Patis Oberts. Els infants i joves podran jugar a les instal·lacions que cada dia, abans, durant i després es netejaran i desinfectaran segons els protocols sanitaris.

Cada pati escolar obert comptarà amb un servei de monitoratge què obrirà i tancarà el pati escolar dins els horaris previstos, vetllarà pel bon ús de les instal·lacions, oferirà acompanyament a les famílies, infants i joves, procurant establir dinàmiques de relació, sempre respectant les mesures de prevenció establertes.

Per accedir-hi caldrà complir alguns requisits de seguretat. Qualsevol adult, infant o jove que accedeixi a un pati escolar obert haurà de propocionar abans les seves dades a l’entrada, estar absent de simptomatologia compatible amb la covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós i rentar-se les mans amb aigua i sabó a l’entrar.

També es recomana portar mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metre (els menors de 6 anys estan exempts) i evitar aglomeracions a l’entrada i sortida del pati del centre educatiu per garantir l’accés escalonat.

Els menors de 12 anys hauran d’accedir al pati acompanyats d’un adult. En casos excepcionals es podrà accedir amb una autorització del para/mare o tutor o similar.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.