19.9 C
Sant Gervasi
| Diumenge 17 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Els ‘Barber Angels’ arriben a Sarrià per tallar els cabells a persones en situació d’exclusió social

La comunitat de barbers i perruqueres solidàries trepitja Catalunya per primera vegada per atendre persones residents al CRI Hort de la Vila

Publicitat
Publicitat

Societat

El Jardí

Els ‘Barber Angels’, una germanor de barbers i perruqueres solidàries nascuda l’any 2016 a Biberach an der Riss, a Alemanya, compromesos amb les persones en situació de vulnerabilitat, han arribat per primer cop a Catalunya i ho han fet a través del Centre Residencial d’Inclusió (CRI) Hort de la Vila, que pertany a Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona.

CRI Hort de la Vila ©Barber Angels

Un total de 10 professionals procedents d’Alemanya, Àustria, Sevilla, Mallorca i Barcelona van tallar i allisar els cabells de manera gratuïta, a més d’arreglar la barba, a més de 40 persones residents en aquest centre dels serveis socials de Sant Joan de Déu, el passat 19 de setembre. Totes les persones ateses al CRI Hort de la Vila hi arriben derivades dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona i es troben en una situació d’exclusió social.

Els 500 professionals de perruqueria que formen part dels ‘Barbers Angels‘ han atès, en els seus cinc anys de vida, a més de 50.000 persones en situació vulnerable.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.