Publicitat
spot_img

Recepta: Rotllets de carabassó, salmó i formatge

La recepta pas a pas

Publicat el 2.10.2025 21:51

Cuina i Nutrició

Amic

Ingredients (4 persones)

  • 2 carabassons grans
  • 200 g de salmó fumat
  • 150 g de formatge cremós per untar (tipus Philadelphia)
  • Unes fulles d’anet fresc (opcional)
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Suc de mitja llimona

Preparació

Preparar el carabassó

  • Renta bé els carabassons i talla’ls a làmines fines al llarg.
  • Escalda les làmines 1 minut en aigua bullent amb sal, o passa-les lleugerament per la planxa amb unes gotes d’oli. Han de quedar flexibles però no massa toves.
  • Refreda-les sobre paper de cuina.

Preparar el farcit

Publicitat

En un bol, barreja el formatge cremós amb unes gotes de suc de llimona, una mica de pebre i, si vols, anet fresc picat.
Talla el salmó en tires amples.

Muntar els rotllets

  • Estén una làmina de carabassó sobre la taula de treball.
  • Unta-hi una capa fina de formatge.
  • Col·loca-hi una tireta de salmó al damunt.
  • Enrotlla amb cura fins a formar un rotllet compacte.

Presentació

Col·loca els rotllets en una safata, rega’ls amb un fil d’oli d’oliva i decora amb una mica més d’anet o pebre molt.
Serveix-los freds com a entrant o aperitiu fresc i lleuger.

spot_img
spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Recepta: Escudella i carn d’olla

Un plat tradicional de Nadal

Garrí rostit

Amb només tres ingredients es pot elaborar aquest plat amb el qual podràs sorprendre en aquestes festes a familiars i amics

Gelat casolà d’almívar de llet

El procés d'elaboració és senzill perquè no necessitem cap eina especialitzada, i rapidíssim ja que en tan sols 10 minuts estarà llest
spot_img

Nadal 2025 a Sarrià-Sant Gervasi

Aquest desembre i gener, el Districte es torna a omplir de màgia amb una àmplia programació d’activitats nadalenques que ompliran places, carrers, centres cívics i equipaments dels sis barris

Quan Nadal em torna a trobar 

El relat de Maria Àngels Viladot

Retrat del carrer Saragossa a través de les seves botigues als anys 30

El clàssic colmado petit i atapeït; la farmàcia amb els bolados, el sucre candi i els remeis casolans; o la lleteria, amb els matons i les merengues, la bravada de vaca, el munt d’estris per servir la llet i la imatge de la quitxalla fent giravoltar la lletera plena pel carrer

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí