Publicitat

Recepta: Rotllets de carabassó, salmó i formatge

La recepta pas a pas

spot_img

Publicat el 2.10.2025 21:51

Cuina i Nutrició

Amic

Ingredients (4 persones)

  • 2 carabassons grans
  • 200 g de salmó fumat
  • 150 g de formatge cremós per untar (tipus Philadelphia)
  • Unes fulles d’anet fresc (opcional)
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Suc de mitja llimona

Preparació

Preparar el carabassó

Publicitat
  • Renta bé els carabassons i talla’ls a làmines fines al llarg.
  • Escalda les làmines 1 minut en aigua bullent amb sal, o passa-les lleugerament per la planxa amb unes gotes d’oli. Han de quedar flexibles però no massa toves.
  • Refreda-les sobre paper de cuina.

Preparar el farcit

Publicitat

En un bol, barreja el formatge cremós amb unes gotes de suc de llimona, una mica de pebre i, si vols, anet fresc picat.
Talla el salmó en tires amples.

Muntar els rotllets

  • Estén una làmina de carabassó sobre la taula de treball.
  • Unta-hi una capa fina de formatge.
  • Col·loca-hi una tireta de salmó al damunt.
  • Enrotlla amb cura fins a formar un rotllet compacte.

Presentació

Col·loca els rotllets en una safata, rega’ls amb un fil d’oli d’oliva i decora amb una mica més d’anet o pebre molt.
Serveix-los freds com a entrant o aperitiu fresc i lleuger.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Garrí rostit

Amb només tres ingredients es pot elaborar aquest plat amb el qual podràs sorprendre en aquestes festes a familiars i amics

Gelat casolà d’almívar de llet

El procés d'elaboració és senzill perquè no necessitem cap eina especialitzada, i rapidíssim ja que en tan sols 10 minuts estarà llest

Pastís de formatge

Preparar-lo no requereix més de 10 de minuts
spot_img

Sobreviure a les agressions i a les pors: Casa Orlandai posa en comú patiments i històries de superació

En l'abordatge emocional de fets traumàtics és important trobar mecanismes per a compartir el dolor i les estratègies per fer col·lectives les vivències i exigir respostes a les institucions

L’adeu de l’Art Floral: la icònica floristeria del carrer Balmes s’acomiada

Amb més de 70 anys d’història, tanca un referent de la flor artificial a Barcelona

BCN en las Alturas: tot un èxit en la 30a edició

Durant els tres dies de fira, 6250 persones han passat per la Torre Bellesguard de la Bonanova

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí