Publicitat
spot_img

Recepta: Rotllets de carabassó, salmó i formatge

La recepta pas a pas

Publicat el 2.10.2025 21:51

Cuina i Nutrició

Amic

Ingredients (4 persones)

  • 2 carabassons grans
  • 200 g de salmó fumat
  • 150 g de formatge cremós per untar (tipus Philadelphia)
  • Unes fulles d’anet fresc (opcional)
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Suc de mitja llimona

Preparació

Preparar el carabassó

Publicitat
  • Renta bé els carabassons i talla’ls a làmines fines al llarg.
  • Escalda les làmines 1 minut en aigua bullent amb sal, o passa-les lleugerament per la planxa amb unes gotes d’oli. Han de quedar flexibles però no massa toves.
  • Refreda-les sobre paper de cuina.

Preparar el farcit

Publicitat

En un bol, barreja el formatge cremós amb unes gotes de suc de llimona, una mica de pebre i, si vols, anet fresc picat.
Talla el salmó en tires amples.

Muntar els rotllets

  • Estén una làmina de carabassó sobre la taula de treball.
  • Unta-hi una capa fina de formatge.
  • Col·loca-hi una tireta de salmó al damunt.
  • Enrotlla amb cura fins a formar un rotllet compacte.

Presentació

Col·loca els rotllets en una safata, rega’ls amb un fil d’oli d’oliva i decora amb una mica més d’anet o pebre molt.
Serveix-los freds com a entrant o aperitiu fresc i lleuger.

spot_img
spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Recepta: Escudella i carn d’olla

Un plat tradicional de Nadal

Garrí rostit

Amb només tres ingredients es pot elaborar aquest plat amb el qual podràs sorprendre en aquestes festes a familiars i amics

Gelat casolà d’almívar de llet

El procés d'elaboració és senzill perquè no necessitem cap eina especialitzada, i rapidíssim ja que en tan sols 10 minuts estarà llest
spot_img

Lucrecia: “Al Teatre de Sarrià interpretaré cançons que han marcat la meva trajectòria i han calat en els cors del públic”

El 29 i 30 de desembre l’artista cubana pujarà dalt de l’escenari del Teatre de Sarrià per celebrar els 30 anys de carrera amb un viatge musical carregat d’alegria, energia i molt sentiment

Abaixa la persiana Mota Descans, la matalasseria centenària de Sarrià

Des de 1848, la botiga familiar ha estat sinònim de qualitat i tradició dins del sector

Jo també vaig ser-hi

"Per què les psiquiatres i psicòlogues han de portar una bata blanca per passar consulta? No estan operant, ni curant una ferida, no corren el risc de tacar-se de sang. Aquesta bata marca una subtil, però contundent, diferència entre elles i jo: la raó envers la no raó": l'opinió de Maria Bascompte

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí