Publicitat

Jordi Vilà (Va de Cuina) planta cara al ramen amb una versió ‘street food’ de l’escudella

El xef del Vivanda i Premi Nacional de Gastronomia 2021 estrena a la botiga de Major de Sarrià l'escudella en got biodegradable per menjar al carrer

spot_img

Publicat el 21.11.2023 11:00

Societat

El Jardí

El xef Jordi Vilàrestaurant Vivanda, a Sarrià, i Alkimia i Al Kostat, a Sant Antoni- acaba de llançar al mercat la versió street food (per menjar al carrer) de l’escudella, tal com ha avançat La Vanguardia. D’aquesta manera, vol combatre la febre pel ramen japonès amb un dels plats preferits dels catalans.

Publicitat

Normalitzar l’escudella i fer-la atractiva per als joves. Aquesta és la idea Escudella Street de Vilà al darrere del projecte, quan es va fer la següent pregunta: “I, si en comptes d’un plat per menjar a casa o en un restaurant, la servíssim en un got biodegradable que ens permeti gaudir-la al carrer, calentona?”.

Publicitat

Dit i fet, i a partir de la setmana entrant a la botiga propietat de Vilà a Major de Sarrià 130, Va de Cuina, es podrà aconseguir aquest menjar a un preu de 7,73 euros (tamany L) i 12,80 euros la mida XL.

https://www.instagram.com/p/Cz39nhiIwHC/

L’Escudella Street està cuinada durant 15 hores i entre els ingredients -carns ecològiques– hi ha el jarret, el pollastre, la careta i el morro de porc, la papada curada, la botifarra negra i blanca; també, patata, nap, pastanaga, col i cigrons, i no falta la pilota tradicional, que Vilà -Premi Nacional Gastronomia 2021- defensa feta amb pinyons i sense all!

Contingut relacionat:

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Els 11 restaurants de Sarrià-Sant Gervasi inclosos en la primera Guia de la Restauració de Barcelona

Són el bar El Tomás de Sarrià i deu establiments més, alguns a Galvany, les Tres Torres i el Farró

La recepta d’escudella amb galets i carn d’olla per Nadal

Per seguir la recepta de Conxita Campi necessitarem força carns, verdures, patata, cigrons remullats...i els galets!

El millor restaurant de proximitat de Barcelona és a Sarrià

Barcelona Comerç distingeix Vivanda, al carrer Major de Sarrià, com el millor establiment de restauració de la ciutat

L’escudella catalana de les “quatre carns”

Quatre carns dites popularment dels "quatre ordes mendicants", o també, dels "quatre evangelistes": el moltó, gall, bou i porc
spot_img

Els Tabalers de Sarrià celebren 10 anys

Per celebrar l’ocasió, els Tabalers de Sarrià han convidat 10 colles d’arreu de Catalunya per compartir una trobada de percussió a la plaça de Pere Figuera i Serra, en el marc de la Festa Major de Sarrià, el pròxim 11 d’octubre

Una guia per temps de bolets

Josep Maria Vidal i Fina Comas publiquen un llibre sobre 25 bolets, la seva descripció, qualitats i com cuinar-los

Curiositats i història del carrer de Francolí

El carrer ha canviat molt del seu aspecte tradicional, s’hi han edificat nombroses cases modernes i en queden poques d’antigues

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí